maanantai 8. helmikuuta 2010

Saimme kotiimme vierailulle pohjoisen porukan :)

Otsikostakin jo ehkä arvaatte ketkä saimme iloksemme meille koko loppu viikoksi .) Elikkäs Sanna ajeli torstaina Paukun ja Kainon kanssa meitä piristämään! Tässä Miisa, Kaino ja Paukku mieli touhuissaan eli pusutteluissa, olikin kyllä jo meillä kaikilla heitä kova ikävä!
Tosiaan aamulla heti piti pitää hali tuokiot Paukun ja Kainon kanssa!

Kolmen pusukopla :)


Tässä isukki Paukku maisemia kattelemassa pihalla :) s ja i pentueemme isukilla Paukulla rupiaa ikää kohta olemaan jo kahdeksan mutta hyvässä kunnossa on mies edelleen!Muposta eli Kainosta olikin sitten vaikeampi ottaa mitään seisoma kuvia :):) Tytöllä kun tuppaa aina ainakin häntä ja pylly vispaamaan niin kovin kun kaikki on niin pirun kivaa!!! Kaino on tosiaan s-pentueemme tyttösiä virallisesti TK 1 Lisbethin Sweet Dream :)
Sanna kun on aivan ehdoton ykkönen toko ja kaikissa muissakin "opetus" hommissa niin Sanna piti tietysti Sepolle ja Ladylle ja minulle pienet treenit :) Tässä Sepon kanssa ekaa kertaa esineen kiertämistä.


Ja palkaksi hienosta suorituksesta hieman vetoa mikä oli huiman kivaa!!!

Sepolta kaikki uusi sujuu kuin vettä vaan, Seppo kun on luonteeltaa hirmuisen utelias ja mielenkiinto riittää ihan mihin vaan ja kaikkeen lähetään mukaan tosissaan ja intoa puhkuen!!
Entäs meitin Lady!!! :) Tässä tosiaan esine jota pitäisi kiertää ja Lady kun näki tämän niin juma sehän oli selvästi tarkoitettu hänelle leluksi :):) tämä akka sitten taas käyttää huumoria ihan kaikkeen!!!! Elämä on hauskaa ja mitään ei pidä ottaa liian tosissaan!!!!

No osaahan Ladykin sentään rauhoittua .)Ja menihän se esineen kiertäminenkin mallikkaasti!


näin helposti.... juuri niin kauan kun Ladya kiinnostaa :)
Ja sitten nämä pirun mukavat oulusta asti tuodut lelut, nehän nyt olivat Ladyn mielestä ihan ykköset!
Sitten otettiin myöskin ruutua vai mikä lie mahtoi olla nimeltään :) ja hyvinhän meitin ruttunaamat hakivat palkan ruudusta :) tässä menossa Lady
ja tässä kohtaan ollaan vissiin lähdetty muille maille .):)Seppo oli myös tähän hommaan oikein keskittynyt niin kuin kuvasta näette!

Ja vauhtiakin riitti!


Mintun kanssa otettiikin sitten sisähommia ja aloiteltiin opettamaan naksutinta ja esineen näyttöä ja arvatkaahan oliko Mintulla hauskaa!!!!!
Tässä kohtaa oli treenit ohi mutta Minttu oli sitä mieltä että hän voisi tehdä tätä vaikka koko päivän :) Iso kiitos jälleen Sanna hauskoista touhuiluista .)!


Lauantaina sitten Sanna, Paukku ja Kaino lähtivät päiväksi mun mukkaan töihin ja Lempi neiti kävi myös näyttäytymässä Virven kanssa meille!

Lempi on niin hirmuisen mukava iloinen prinsessa! :) ihan on siskoihinsa tullut elämä on kivaa :)Ja piti tietysti pieni poseeraaminenkin suorittaa!

Paukku ja Kaino käyttivät hyväkseen kaikki mahdolliset rapsuttajat ja muutenkin ottivat päivän oikein rennosti ja mukavasti!!
Sampuran akka kun hyppelee tuon kameran kanssa herättelemässä kokoajan .).....


Ja meillä kotona sitten olikin väsynyt Paukku ja Kaino rankan työpäivän jälkeen :)No jos mä sitten kumminkin täältä vääntäydyn... taas tuo kamera......
Aivan mahtavan mukavaa että pääsitte jälleen meille käymään Sanna ja koirulit viimeistään toukokuussa tulette sitten uudestaan!!!!!
Ei kommentteja: