torstai 19. toukokuuta 2011

Be My-vauvat Rauman näytelmissä :)

Sunnuntaina lähdimme porukalla 9 kuukauden ikäisten kakrujen kanssa kohti Raumaa ja ensimmäistä juniori luokkaa :) Junioreita oli ilmoitettu raumalle HUIMAT 16 !! Ja meidän junnut tietysti olivat kaikkein nuorimmat porukasta... :) Tuomarina Andras Polgar. Ensimmäisenä Manu (Lisbethin Be My Elwis Junior) kehässä ja Manun esiintyminen sujui oikein hyvin, olin ylpeä pojasta :) Tulokseksi Manulle hienosti JUN EH= erittäin hyvä. Yllä kuvassa juostaan pojan kanssa vanhempien poikien perässä .)


Sitten odotellaan Manun kanssa vuoroamme.
Ja vielä odottelua .)


Ja tässä ollaan pojan kanssa tuomarin syynissä :) ja hienosti poika antoi hampaat ym katsoa.
Sitten vielä yksi seisomakuva 9 kuukauden ikäisestä isosta vauvasta Manusta! :)


Manun jälkeen kirmattiin tyttöjen kanssa kehään ja tässä kuvassa näkyy Anu ja Sera sekä Virve ja Shaki. Hienosti tytöt seisovat!
Sitten juostaan eli Virve ja Shaki sekä minä ja Mimmi ja hyvin näyttää liikkuvan kummatkin :) Ihana tuo Shakin iloinen häntä joka heiluu myös juostessa :)


Sera (Lisbethin Be My Funny Honey) ja Anu yksilö arvostelussa ja kyllä on vaan niin mahtavaa edelleen katsoa Seran esiintymistä!!! Hienoa Anu ja Sera!! Sera myöskin vetäisi mahtavan tuloksen 9 kuukauden ikäisenä ekassa junnuluokassaan eli JUN ERI= Erinomainen 4 !!! Vielä onnittelut Anu ja Sera !
Sitten Seran vauhdikasta ja iloista juoksemista :):) siinä on handlerilla perässä pysymistä!! :)


ja vielä edestakaisin juoksemista.
Sitten oli vuorossa Shaki (Lisbethin Be My Honkey Tonkey) ja Virve, isot kiitokset Virvelle Shakin esittämisestä!!! Ja iloinenhan Shaki on aina ja nyttenkin tyttö kirmasi oikein iloisesti Virven kanssa kehässä ja tulokseksi JUN H = Hyvä.


Gröhöm... sitten meidän neiti metku ketku elikkäs Mimmi (Lisbethin Be My Sugar Girl) ja minä kehässä... Joo Mimmillä valitettavasti tuli ensimmäinen juoksu sopivasti tähän näyttelyyn ja tyttöhän oli vielä enemmän velmu mitä normaalisti, Mimmi kun tunnetaan hippasen vahvasta ja mullittelevasta luonteestaan niin pitihän siellä kehässä jälleen jotain hauskaa keksiä ettei kävisi tylsäksi varsinkaan handlerille eli minulle .) Mimmi juoksi oikein kauniisti tällä kertaa eli sen harjoitteleminen oli nyt tuottanut tulosta, ja seisominenkin sujui vallan mainosti niin kuin yllä olevasta kuvasta näette. Mutta mutta annas olla kun tuomari sedän piti tulla katsomaan neitiä päättikin neiti että älä kuules setä luulekaan tulevas ja otti kunnon loikan hähää tyyliin taaksepäin että et varmaan koske HUOH.... noh tuomari oli sitä tyyliä ettei puhunut mitään eikä myöskään viitsinyt nuorta koiraa edes uudestaan tulla koskettamaan vaan minä sitten pistin Mimmin uudestaan seisomaan ja näytettiin hampaat ja se oli siinä. Tuomarin väistämisestä huolimatta Mimmin tulokseksi hienosti JUN EH= erittäin hyvä. Eli nyt jäämme tytön kanssa harjoittelemaan vieraiden ihmisten kanssa kohtaamista ettei vaan jää neidille nyt kuvitelma että toihan temppu olikin kiva kun se setä ei tullutkaan sitten enää ollenkaan vaan lähti mua karkuun..... noh sitä ongelmaa ei kyllä ole ollut koskaan ennen eikä vielä jälkeenpäinkään mutta harjoitus tekee joka tapauksessa hyvää kakrulle .)
vielä yksi kuva jossa Mimmi ja minä juostaan ja siitä kyllä Mimmi saa oikein hyvät kehut minulta hyvin tyttö juoksi!


Sera kilpailu luokassa muiden erinomaisen saaneiden kanssa ja upeasti jälleen tyttö esiintyy!
ja sitten Sera (9kk)


Manun ja Seran näyttely hauskaa :):)


Isot kiitokset varsinkin Virvelle Manun kuljettamisesta sekä Shakin esittämisestä!! Ja tietysti kiitokset myös Anulle, Jennille ja Annelle sekä muille tutuille kivasta päivästä!! Kuvat: Virve, Anu ja Jenni, kiitos tytöt kuvista!!
Ei kommentteja: