maanantai 30. toukokuuta 2011

Harjavallan näyttely 29.5.2011 ja meillä on uusi Valio :)

Tässä meidän tuore valio Sylvi eli virallisesti nyt FI MVA Lisbethin Sweet Pie :)ja ei siinä kaikki vaan Sylvi oli myös näyttelyn ROP eli rotunsaparas bullmastiffi !! Äärettömän kaunis ja ihana luonteinen tyttö ja Sylvi on myös äitikoirana suunnitteilla olevassa Lisbethin E-pentueessa 2012 .) Isot onnittelut vielä myös Sari ja Sylvi!

Sunnuntaina Harjavallan näytelmissä meillä oli mukana harrastelemassa Manu, Sera, Shaki, Sylvi ja Elsa ja päivä oli sateesta huolimatta oikein mahtava! yllä kuvassa minä ja Manu kehässä ja poika on näyttelyssä aivan omiaan, hienosti 10 kuukauden ikäinen vauva jo esiintyy ja viihtyy muutenkin näyttelyssä oikein hyvin :) Bullmastiffeja oli ilmoitettu mahtavat 20 ja tuomarina Lokodi Zsolt Csaba, Romania.Tässä vielä Manu eli Lisbethin Be My Elwis Junior 10kk ja Manun tulos hienosti JUN ERI (erinomainen)3.

Sitten meidän ihanuus Sera (Lisbethin Be My Funny Honey) 10kk joka selvästi odottelee omaa vuoroaan kehään!Serahan esiintyi jälleen Anun kanssa tyylilleen uskollisena aivan mahtavasti ! Hienoa tytöt!
Ja Seran tulos myös hienosti JUN ERI (erinomainen).
Vuorossa showtyttö Shaki (Lisbethin Be My Honkey Tonkey) 10kk ja minä siellä narun päässä .) Siksi showtyttö koska tässä on myös koira joka nauttii niin paljon näyttelyistä että häntä ei edes lopeta juostessa heilumista :):) Aivan ihana Shaki ja ihan koira esittää! Shakin tulos myös hienosti JUN ERI( erinomainen).Kuva kehästä meidän junnu tytöistä Serasta ja Shakista ja hienosti on näyttänyt tytöt poseeravan :)

Nyt pääsimme päivän tähteen Sylviin (Lisbethin Sweet Pie) ja kuva kun olemme Sylvin kanssa kehässä. Sylvin koko hieno tulos AVO ERI 1, PN 1, SERTI, FI MVA, ROP! Sylvi nappasi valio tittelin kyllä aivan mahtavasti, neiti ei tänä vuonna ole ollut kuin kolmessa näyttelyssä ja myös viime näyttelyssä ROP! Kasvattaja on enemmän kuin iloinen .) Sylvin kanssa kun olen kehässä tulvii mieleeni ihania muistoja Sylvin emästä Tyynestä ( FI MVA Lisbethin Little Dream), niin paljon samaa on Sylvissä kun äidissään Tyynessä ja aivan yhtä mahtavan uskollinen, ihana pirteä kehässä kun äitinsä Tyyne aikanaan.Elsa (Bulldales Emily) oli myös vuoden näyttelytauon jälkeen mukana harrastelemassa ja mahtavan avauksen teki Elsa Anun handlatessa! Elsan tulos AVO ERI 2, PN 2, VA-SERTI! Onnittelut vielä myös Anu ja kasvattaja Tiina!

Sitten meidän kasvattajaryhmä :) Hieman ei niin tasainen ryhmä oli tällä kertaa mutta onkos se ihme kun on kolme täysin keskenkasvuista 10 kuukauden ikäistä kakrua ja sitten Sylvi :) Hienosti lapset esiintyivät kasvluokassa, olen oikein ylpeä heistä ja kiitos Tiina, Anu ja Sari lapsukaisten esittämisestä!
Tulos KASV. 1


Tässä vielä kuva Sylvistä ja "isoiveikka" Severistä joka oli Sylviä "kannustamassa" ja pääsi myös tutustumaan vähän näyttelypaikkaan .) Aivan ihana herra!

Iso kiitos jälleen Sari & Sylvi, Shaki & Anne, Anu & Sera ja Elsa sekä Jenni ja Tiina, Jarkko ja Manu mahtavasta päivästä, oli oikein mukava päivä ja ihmisillä sekä koirilla oli kivaa sateesta huolimatta!!! Myös vielä Sarille erikseen kiitokset hyvästä kattauksesta, nam mitä sämpylöitä .)

Ei kommentteja: