tiistai 7. kesäkuuta 2011

Tiina ja muita meidän touhuja

Viime viikolla käytiin meidän vanhan muorin Tiinan luona kaksosten synttäreillä ja siskoni kaksoset Jami & Jade täyttivät kokonaiset 1 v. !! :) Tiina mennä porskuttaa ja nauttii edelleen pihalla olemisesta ja perheen touhuista, heinäkuussa vietetäänkin sitten Tiinan synttäreitä ja ikäähän muorille tulee aivan mahtavat 11 vuotta!

Meidän ruttunaamat jatkava samaa mitä ennenkin eli leikkimistä :) Mimmin juoksut ovat nyt juostu ja ollaan päästy ihan taas poikienkin kanssa normi elämään eli takaisin leikkimään .)Tässä kuva meidän Tahvo tahvelista jolla nyt ikää 7 kuukautta.

Sunnuntaina käytiin Lohjan ryhmiksessä harrastelemassa kera kolmen 10 kuukauden ikäisen Lisbethin Be My pennun. Kuumuus oli aivan järkkyä mutta jälleen koirille pisteet että helteestä huolimatta jokainen hoiti hommansa kehässä aivan mahtavasti! Yllä ensimmäisenä minä ja Manu (Lisbethin Be My Elwis Junior) kehässä. Poika esiintyi ja liikkui kuin unelma vaikka oli aivan läähiksessä.. Tuomarina Olli Kokkonen joka oli hyvin tiukka mutta käsitteli koiria aivan mahtavasti ja perusteellisesti. Manun tulos hienosti JUN EH= erittäin hyvä.


Manun arvostelu: Erittäin lupaava nuori uros (10kk) joka vielä koon alarajalla. Oikea rungon pituus. Rodulle tyypilliset kulmaukset. Ikäisekseen hyvin kehittynyt leveä runko. Rintakehän tulee vielä syvetä. Hyvä leveä kallo. Hyvä vahva kuono. Korvat saisivat olla parempi asentoiset. Tällä hetkellä voimakkaasti poimuinen pää. Tasapurenta. Kaunismuotoiset silmät. Liikkuu hyvin. Oikea turkinlaatu. Hyvä maski. Rauhallinen käytös.Sitten tytöt eli meillä oli mukana tällä kertaa Sera ja Nella ja Nellahan ei ikinä ennen ole käynytkään missään näyttelyn tapaisessa paikassa saatika näyttelyssä, mutta olen oikein ylpeä Nellasta näyttelyssä! yllä juostaan ensimmäisenä Tiina ja Bulldales "Harmi" sitten Anu ja Sera ja minä ja Nella.

Sera (Lisbethin Be My Funny Honey) jälleen loisti myös hienolla esiintymisellään ja tulos hienosti JUN EH = erittäin hyvä.

Seran arvostelu: Keskikoinen erittäin lupaava 10 kuukauden ikäinen nuori narttu, jolla on hyvä rungon pituus ja ylälinja. Hyvin kulmautuneet raajat. Rungon tulee vielä syventyä. Hyvä vahva kaula. Hyvä kallon ja kuonon pituus. Korvat saisivat olla päänmyötäisemmät. Keskiruskeat silmät. Lievä alapurenta. Vielä hieman levottomat nuoren koiran liikkeet. Oikean laatuinen turkki. Ystävällinen käytös.ja vielä kuva vauhdikkaasta juoksemisesta ala Sera :) sitten mennään kun pitää mennä :):)

Ja meidän ensikertalainen Nella (Lisbethin Be My Lollipop) johon olen tosiaan enemmän kuin tyytyväinen! Nellan tulos JUN EH = erittäin hyvä.


Nellan arvostelu: 10 kk ikäinen lupaava nuori narttu, jolla on hyvät rungon mittasuhteet. Erinomainen ylälinja. Rungon tulee vielä syventyä ja eturinnan kehittyä. Hyvä vahva kaula. Hyvä leveä kallo. Hyvä vahva kuono. Keskiruskeat silmät. Korvat saisivat olla päänmyötäisemmät. Alapurenta. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Ystävällinen käytös. Hyvä turkinlaatu.


Kiitos jälleen Anu, Jenni, Tiina, Sari ja kaikki ihanat ystävät erittäin mukavasta päivästä!!!Tässä vielä kuva Nellasta, tyttöhän on nyt hoidossa Anulla ja Jennillä kun oma perhe on matkalla ja kiva kuin saimme Nellan Lohjalle mukaan harrastelemaan :)!

Ei kommentteja: