keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Umppa kiihdyttelee ja ui tätin ja pappan kanssa :)

Meidän Umppa lumppa oli käynyt viime lauantaina tätinsä Kainon tavoin kiihdytyskisoissa :) Eikä ollut suinkaan jäänyt viimeiseksi (joutui kisaamaan normi luokassa kun maxi luokkaa ei ollut kun ei ollut muita maxeja kuin Umppa...) eikä vaan katsomaan viehettä niin kuin minä epäilin vaan niin kuin kuvasta näkee on Umppa pinkonut vieheen perässä huimaa vauhtia ja oli vielä "tappanutkin" vieheen :):)!!! Hienoa, tässä Sannalle ja Umpalle uusi mukava harrastus .)

Kuva : Mikko Tolonen. Iso kiitos kuvasta! Sitten pohjoisen rakkailta myös rantsukuvia, yllä Kaino (FI & EE MVA TK 1 TK 2 Lisbethin Sweet Dream) näyttää mallia miten damia vedestä tuodaan :) Kaino lähti Helin (Bullcastles) luokse sunnuntaina viettäämään mammailua ja pienet Kainon lapset syntyvät heinäkuun alussa. Nyt toivotaan ja toivotetaan äitikoissulle ja Helille onnea loppu odotukseen ja synnytykseen! Ja sitten vielä halit Sannalle joka riutuu kotona ilman Kainoaan, tytöt kun ovat kuin paita ja peppu niin uskon että on varmasti omituista olla kun puuttuu melkein puolet itsestä, mutta onneksi aika menee siivillä ja Kainokin sitten loppukesästä palautuu kotio :)Umppis, kaunis tyttö, ja näyttää selvästi tietävän sen .) Täti Kaino ehti ennen mammalomaansa opettaa Umpan vedesipedoksi .)

Isä ja tytär paistattelee eli ihana Paukku 9v. ja Kaino 3v.Ja onhan tuo uiminen ja rannalla oleskelu raskasta eli pienet päivä tirsat tekee pappalle hyvää !

Sitten vähän posea Umpasta eli Lisbethin Be My Sunshines 10 kuukauttaUmppa 10 kuukautta ja erittäin kaunis tyttö on meillä, reilu kuukausi ja saan nähdä tämänkin tytön onneksi ihan livenä :)

Iso kiitos Sanna kuvista!!

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Ihana tuo Paukun rantsukuva :)