perjantai 10. elokuuta 2012

2 vuotiaita ja kakkukuvia :)

 Lisbethin Be My Teddy Bear " Eero" 2 v.
 Miisa ja 2 vuotias Sera eli Lisbethin Be My Funny Honey
 Seran ja Miisan pusu hetki :D
 Sera, Joni ja hienot synttäri lahjat!!
 Tässä odotellaan Seran 2v. kakkua :)
 Sitten 2 vuotias Umppa eli virallisesti Lisbethin Be My Sunshines ja aivan ihana synde lahja, luun muotoinen ja kaikki!! :)
 2 vuotias Shaki eli Lisbethin Be My Honkey Tonkey kävi kanssani harrastelemassa tämän vuoden rotumme erikoisnäyttelyssä ja neiti on viimeksi ollut näyttelyssä vuosi sitten ja siitä huolimatta Shaki oli aivan mahtava käytökseltään niin kehässä kuin kehän laidallakin! Meillä oli erittäin kivaa ja kaiken kukkuraksi Shakin hieno tulos AVO ERITTÄIN HYVÄ 4 :) ja bullmastiffeja näyttelyssä noin 80 !!!! olin erittäin tyytyväinen meidän nuoreen neitiin!
 Yllä kuvassa Shakin aivan makeet liikkeet joista saimmekin sekä erkkarissa että erkkarin jälkeen paljon hyvää palautetta ihmisiltä .)
Siten meidän 2 vuotias Manu eli JV-2011 Lisbethin Be My Elwis Junior, Manun tulos erkkarissa AVO ERITTÄIN HYVÄ, ja kiitos jälleen Realle Manun handlaamisesta!! .)

Seuraavaksi meidät nähdään kahdeksan koiran voimin Raision näyttelyssä 12.8. :D ja tällä kertaa mukaan pääsee myös pitkän tauon jälkeen kotootakin muutama ruttunaama, pennut kun ovat nyt lähteneet uusiin koteihinsa niin voimme turvallisin mielin lähteä näyttelyyn, koirani eivät silloin käy nayttelyissä kun meillä on pikkupentuja koska en halua ottaa mitään riskiä koskaan että toisimme näyttelystä tauteja kotiin jotka voivat olla hyvin vaarallisia pikkupennuille!

Ei kommentteja: