perjantai 24. elokuuta 2012

Especial lapsosten kuvia 8- 10 viikon ikäisenä :)

 Anulta tuli aivan ihana kuva Serasta ja Nasusta ! Näin hyviä kavereita ovat 10 viikkoinen Nasu ( Lisbethin Especial Gift for RB) ja 2 vuotias Sera ( Lisbethin Be My Funny Honey). Söpöläiset!
 Ja tässä vielä samaisen perheen naiset leikkimässä eli Nasu, Elsa ja Sera, vauhtia ja hauskaa riittää ja se sopii varmasti Nasulle enemmän kuin hyvin että saa riehutettua perheen vanhemmatkin mukaan leikkiin .)
 Möhkistä (Lisbethin Especial Big Watson) kävin moikkaamassa Even työpaikalla jossa poika oli niin lunkisti kuin vain voi olla :D Ihmiset tervehdittiin erittäin iloisesti ja sitten bullmastiffimaiseen tyyliin keskelle kampaamoa maate :) Aina kun otin kännykameran ja yritin ottaa kuvaa niin poika singahti luokseni ja naama kiinni linssiin eli ainoastaan onnistui nämä kaksi kuvaa kun Möhkis oli makuuasennossa :)

 Kaksi kuvaa Gonzosta (Lisbethin Especial New Wilbury) yllä kuvassa Gonzo ja perheen staffi tyttö Bianca, ihana pari ja niin hyviä kaveruksia!!
 Yllä Gonzo 8 viikkoa :)
 Olen käynyt jo muutamaan otteeseen moikkaamassa myös meidän Millaa (Lisbethin Especial Lovely Pie) ja Manua (JW-11 Lisbethin Be My Elwis Junior) ja yllä kuvassa Milla 9 viikon ikäisenä.
 Hauska kuva Millasta ja Manusta :D kaikki täytyy tutkia .)
 Ja tässä vielä yksi leikkikuva hyvin sujuu leikki kokoerosta huolimatta, on kuulemma nuori neiti hyvinkin sitkeä joten Manun kaulanahat ovat koetuksella, vaikka kuinka ravistaa niin ei se mihkään irtoa :)
 Suloinen Sissy (Lisbethin Especial Mrs by MrWW) yllä 9 viikkoa, selkeästi on jo hyvä kontakti remmin toiseen päähän :D!
 Sitten myös aivan ihana kuva Sissystä ja perheen kissasta Mikosta! Always friend!
 Tuorein toko alkumme Tikuri (Lisbethin Especial Red Tiger) Tikurihan asustelee äitinsä Sylvin kanssa ja taatusti tulee hallitsemaan niin kuin äitinsäkin Sylvi tokoa Sarin opastuksella hyvin! Yllä Tikuri 8viikkoa ja hieno kontakti!
 Tikuri on myös päässyt veneilemään ja tietysti asiaan kuuluu pelastusliivit... mutta poika on ilmeestä päätellen sitä mieltä että veneily olis kyllä paljon kivempaa ilman näitä pirun liivejä :D Kaikkeen sitä joutuukin alistumaan .) Turvallisuus ennen kaikkea!
Yksi kuva myös Especial kakrujen kauniista äipästä Sylvistä (TK1 CH Lisbethin Sweet Pie) joka pikkuhiljaa on aloittanut mammaloman jälkeen normi hommat eli hieman jo tokoillaan taas!

Iso kiitos kaikille kuvista jään odottelemaan uusia .)

Ei kommentteja: