tiistai 7. elokuuta 2012

Koti tuntuu tyhjältä...

 Koti tuntuu hivenen tyhjältä meillä... Puhilaiset ovat muuttaneet omiin koteihinsa ja aloittaneet elämän rakastavien perheidensä kanssa. Kaikilla lapsosilla oli odottamassa oma rakastava koti ja haluan toivottaa teille kaikille vielä tätäkin kautta ihania päiviä ja monen monta yhteistä vuotta Puhilaisten kanssa!! Kuviakin olen jo muutaman saanut ja muistakaa että otan aina niitä enemmän kuin mielellään vastaan!!! :) Yllä Gonzo eli Lisbethin Especial New Wilbury (nallepuh) veneilemässä ja poika ei kuulemma arastellut touhua yhtään vaan istui rauhallisena ja ylväänä haistellen ihania uusia merituoksuja :) Reipas veneilijä poika! Tämä poitsu asuu sijoituskodissaan Sonjan ja Pietun hellässä huomassa ja kaverina on myös staffi Narttu Bianca jonka kanssa Gonzo on jo kuin paita ja peppu :)
 Sitten uusia kuvia meidän Nasusta eli Lisbethin Especial Gift For RB yllä olevasta kuvasta näkeekin kuinka hyvin tämä neiti on kotiutunut sijoituskotiinsa Anun luokse :D Anullahan asustelee myös kaksi muuta bullmastiffi tyttöä minulta eli Elsa ja Sera sekä vanhempi dogo herra Alf,  Nasulle ei tule seurasta pulaa ja vanhempia koiria onkin jo kuulemma pidetty hyvin liikkeellä ja riehumassa Nasun toimesta!! .)
 Kaunis neiti Nasu 7,5 viikon iässä.
 Nasu 7,5 viikkoa
 Joni ja Nasu, Joni oli kuulemma todennut äidilleen eli Anulle että mehän voisimme ottaa näitä kotiin vaikka 10 :D:D Reipas Nasun huoltaja .)
 Ja vielä yksi kuva Nasusta, oikein söpöstelijä... Nasu on  yhteisomistuksissa Lisbethin & Remarkabull bullmastiffien kanssa.
 Sitten Sissy eli Lisbethin Especial Mrs by MrWW , niin kaunis tyttö joka asustelee Tuulan ja Jounin silmäteränä kahden kisun kera :) Sissy jo kovin liikkuu metsässä ja on oppinut jo keräämään mustikat suoraan puskista! Reipas tyttö!
Ja tässä meidän Lisbethin Especial Red Tiger eli Tikuri :) Tikuri pääsi äidin helmoihin eli Tikuri asuu äitinsä Sylvin ja tietysti huoltoemännän Sarin kanssa :) Mamman poika Tikuri ei kuulemma kyllä ole vaan hän on hyvinkin reipas ja toimelias poika ! :) Siinä on äitikoissu Sylvillä perään katsomista :D

Ei kommentteja: