tiistai 14. elokuuta 2012

RAISIO NÄYTELY/RAISIO SHOW, BOB BREEDERS AND NEW CHAMPION!!!

 Lähdimme joukolla pitkän tauon jälkeen näytelmiin lähi kaupunkiin Raisioon:) Ja mahtava päivähän siitä tuli kaiken kaikkiaan!! Yllä Lisbethin kasvattaja ryhmä ja olimme mahtavasti KASVATTAJA RYHMÄ  1 & KUNNIAPALKINTO & ROP (rotunsaparas) KASVATTAJA  !!! Mukana tällä kertaa ryhmässä minulla oli Kauko, Lady, Kaino ja Manu. Iso kiitos Johanna, Sanna, Rea ja Timo koirieni esittämis avusta!!! Tuomarin arvostelu kasvattaja ryhmästäni: Typical heads and very strong heads, very strong dogs with very good temperament, excellent presentation. Tuomari: Antoaneta Popantonova.
 Ja sitten tässä uusi valiomme ELSA (bulldales emily) :D!!! Elsa ei ole näyttelyistä liiemmin pitänyt koskaan ja siksi olemme Elsan ottaneet mukaan tyyliin kerran vuodessa, mutta tulihan se valio titteli siitä huolimatta tytölle!! :D Isot onnittelut vielä Elsalle ja kotiväelle!!!!
 Tässä kehästä kuva jossa selkeästi havaittavissa minulla, Elsalla ja Elsaa handlanneella Realla iloinen tunnelma kun selvisi että meidän tytöstä tuli valio!! Elsan emäntä Anu vapisee kuvan ulkopuolella jossain varmasti onnesta sekaisin :D Eikä Elsan tulos tähän jäänyt vaan Elsa mahtavasti avoimen luokan ERINOMAINEN 1 SA & PARASNARTTU 1 SERTI & VSP !!!! Realle vielä iso kiitos Elsan handlaamisesta!
 yllä:Tahvo (Youphoria Frederico by Ferdhu)tulos nuorten luokan ERITTÄIN HYVÄ 3. Tahvo nautti pitkän tauon jälkeen silmin nähden näyttelystä paljon niin kuin aina :)!
 Rea jälleen handlasi hienosti meidän Manun ( JV-11 Lisbethin Be My Elwis Junior), Manun tulos mahtavasti avoimen luokan ERINOMAINEN 1 SA, kiitos Rea myös Manun handlaamisesta :D! Ja onnittelut Manun kotijoukoille!
 Kauko (FI CH Lisbethin Sweet Baron) on myös ollut pitkällä vuoden tauolla kun ei mies mitään voi suomesta enää saada mutta tuli harrastelemaan minun kanssani ja pitämään kivaa ja mahtavastihan Kauko harrasteli, valio luokan voittohan meille rapsahti ja PU sija :D eli valio luokan ERINOMAINEN 1 SA & PARAS UROS 3, onnittelut myös Kakelin kotijoukoille!
 Shaki (Lisbethin Be My Honkey Tonkey) esiintyi toista kertaa tänä vuonna kehässä ja on tämä meidän nuori tyttö on vaan niin luonnon lahjakkuus kehässä, ei ole harjoiteltu ei mutta ei näköjään tarvitsekaan :) ! Häntä heiluu ja kehässä on kivaa!! Shakin hyvä tulos: Avoimen luokan ERITTÄIN HYVÄ 3, Kiitos Anne kun tulitte meidän kanssa viettämään kivaa päivää!
 Meidän aina kehässä iloinen äippäkoira Lady (FI CH Lisbethin Sweet Sugar) pääsi myös harrastelemaan valio luokkaan ja Ladyn hyvä tulos: valio luokan ERITTÄIN HYVÄ 2
 Pohjoisessa asusteleva nuppuni Kaino ( FI&EE&SE CH, TK 1 TK 2 Lisbethin Sweet Dream) oli Sannan ja Umpan (Lisbethin Be My Sunshines) kanssa viikonlopun meillä, ja samalla Kaino osallistui etelän näytelmiin :D Ja Kainohan jatkaa linjaansa .) Valioluokan voitolla ja PN sijalla! Eli Kaino mahtavasti valio luokan ERINOMAINEN 1 SA & PARAS NARTTU 4! Onnittelut myös vielä Sanna, Heli ja Timo!!
 Kainoa ja meitä tuli myös moikkaamaan näytelmiin Kainon poika Riesa ja Riesan emäntä Tiina!! Ja ilo ylimmillään yllä olevassa kuvassa äitillä ja pojalla :)! Kiva kun pääsitte sukua moikkaamaan Tiina ja Riesa! Komea miehen alku on Kainon poika!
Tässä vielä läähiksestä huolimatta posekuva :D vasemmalla poika Riesa 1v. ja oikealla äippä Kaino 4½ v.

Iso kiitos jälleen kaikille rakkaiden koissujeni perheille mahtavasta päivästä, ilman teitä ei olisi nämä hienot päivät mahdollisia ja myös kiitos Rea ja Timo esittämis avusta sekä Virvelle kaikesta avusta .)
Kiitos kuvista Tuula, Anu ja Tiina! Ja ihanaa pohjoisen porukkani Sanna, Kaino ja Umppa kun olitte "äipän" luona viikonlopun!

Ei kommentteja: