lauantai 14. kesäkuuta 2008

Forssa KV 14.6.2008

Tänään oli kansainvälinen näyttely forssassa, jonne oli ilmoitettu 19 bullmastiffia. Tuomarina Evgeny Kuplyauskas venäjä.
Minun piti myös lähteä kasvattini Aatun kanssa paikalle ja olin myös kasvattaja ryhmän ilmoittanut, mutta eilen illalla saavuimme myöhään lomalta ja väsymys iski ja päätin jo eilen etten aamulla lähde näyttelyyn joten meiltä jäi Aatu menemättä näyttelyyn ja mahdollinen kasvattaja luokka esittämättä :( anteeksi kaikille laiskuuteni .)
Mutta meistä paikalla oli tänään Otto (Lisbethin Im Little Baron), Tyyne (Fin Mva Lisbethin Little Dream) ja Oiva ( Fin Mva Lisbethin Listen To Me). myös Sepon sisko Hellä (Bulldales Cream Caramel) oli näyttelyssä ensimmäistä kertaa junnu luokassa :)

Tuloksia:

Otto: Nuo ERI 1 PU 2 VARA- SERTI, VA-CACIB
IIIIIIsot onnittelut Otolle ja kotiväelle!! Todella hienoa! Otolle kuulemani mukaan tuli vielä arvosteluun maininta hienosta esiintymisestä :) Hienoa Otto ja Ellu! Otto menestyi myös parhaiten suomalaisista bullmastiffeista , urosten PU 1 oli venäläinen ja myös narttujen pn 1 ja pn 2 oli venäläinen.

Tyyne: Tyyne hienosti VAL ERI 3 PN 4 , eli Tyyne on hyvässä kunnossa ja palautunut hyvin, pentujen luovutuksestahan on vasta aikaa kaksi kuukautta. Kiitos Johannalle!

Oiva: VAL EH 2 Oivalla saisi ilmeisesti tämän tuomarin mielestä olla enemmän massaa mutta nou hätä Oiva on oikein hyvässä lihaskunnossa ja pirteä hieno terverakenteinen mies massan puutumisesta huolimatta .)!

Hellä oli ekassa juniori luokan näyttelyssää hyvin JUN EH 2 !


Onnittelut vielä meitin porukoille :):) Ja kasvattaja kiittää kun jaksatte näyttelyitä aina välillä harrastaa!

Miia

Ei kommentteja: