maanantai 3. marraskuuta 2008

Hineo näyttelyviikonloppu S-vekaroilla :) Turun pentunäyttelyssä Lempi, Iines, Kauko ja Lady!

Otto (Lisbethin Im Little Baron) poika kävi moikkaamassa pienempiä sisaruksiaan pentunäyttelyssä :) Otto vaan aina jaksaa saada minut hymyilemään, iloisella ja niin hyväntahtoisella käytöksellään kaikkia kohtaan! :) Hieno nuori mies!
Otto 1v9kk

Tässä minun kasvattajaryhmäni .) Olimme kasvattaja ryhmä 1 KP ja ROP kasvattaja ryhmä!
Vasemmalta katsoen Kauko, Lady, Lempi ja Iines. Kiitos kaikille! Loppu ryhmä kehiin en valitettavasti jaksanut taaskaan jäädä kisaamaan, odotusta olisi ollut 5 tuntia..... Tässä arvostelu kasv.ryhmästäni: Ryhmä hyväntyyppisiä ja voimakkaita koiria. Hyvät luustot ja rungon mittasuhteet. Tasainen ryhmä.


Tässä meidän Iines 8kk (Lisbethin Sweet Baby) ja Iines voitti hienosti luokkansa ja oli myös parasnarttu pentu 2 ja KP! Onnittelut vielä Iineksen perheelle! Oikealla näkyy siskotyttö Lempi(Lisbethin Sweet Love), Lempi tuli omassa luokassaan toiseksi.Tässä istuskelee Lady (Lisbethin Sweet Sugar) Lady tuli omassa luokassaan kolmanneksi.
Ja vielä Lady seisovaltaankin .) Tämän Lisbethin pentueen ipanat ovat nyt 8kk vanhoja.

Ja sitten on hieman hämärä kuva meitin Kaukosta (Lisbethin Sweet Baron) ja Kauko myöskin voitti oman luokkansa ja oli parasuros pentu 2 ja KP ! Onnittelut Kaukon perheelle!


Tästä kuvasta näette että kakaroilla ainakin oli hirmu hauskaa ja taas kerran kasvattajana voin vain todeta kuinka hienoa on että tälläkin pentueellani näyttää luonteet olevan aivan mahtavat!!! Kaikki ipanat sinkoilevat sinne tänne iloisina häntää heiluttavina ja rohkeina niin kuin bullmastiffin kuuluukin!
Kiitos taas kaikille kivasta näyttely päivästä ja kiitos teille kaikille kun olette taas tämänkin viikonlopun aikana käyneet ahkerasti ympäri suomea näyttelyissä ja aivan mahtavin tuloksin! Hieno näyttely viikonloppu kakkarat! :)
MiiaEi kommentteja: