keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Turku KV 25.1.2009

Kauko (Lisbethin Sweet Baron) 11kk JUN ERI 4
Seppo (Bulldales Chinese Chap) 1v 5kk JUN EH

Otto (Lisbethin Im Little Baron) 2v. AVO EH 3



Kasvattaja ryhmäni oli tällä kertaa hieman nupelo voittoinen eli mukana kolme 11 kuukauden ikäistä kersaa ja 2 vuotias Otto :) Kersoista mukana Kauko, Iines ja Sylvi. Tuomari kuitenkin palkitsi meidät kunniapalkinnolla :):) eli kasvattaja ryhmä 3 ja KP !!
Turun näyttelyssä käytiin tosiaan sunnuntaina sekalaisen katraan kanssa :) Tuomarina Sergio Gual Fournier espanjasta ja bullmastiffeja ilmoitettu huikeat 49 ! Tuomari jakoi hyvin vähän Erejä, oli monta luokkaa jossa ei yhtään erejä tippunut....
Meitin porukasta tällä kertaa eniten tuomarin silmää miellyttivät Kauko, Iines ja Minttu. Kauko hienosti JUN ERI 4, Iines JUN ERI 2 ja Minttu AVO ERI 2 PN 3 VA-SERTI!!! Onnittelut Kaukon ja Iineksen perheille!
Eipä muutkaan mitään huonoa saaneet .) Seppo JUN EH, Sepon ensimmäinen eh, poika on aina tähän asti palkittu erillä .) Otto AVO EH 3, Lucas VAL EH, Lempi JUN EH, Sylvi JUN EH 4, Elsa JUN EH. Ja sitten tosiaan kasvattaja ryhmäni oli 3 KP.
Kiitos jälleen kaikille mukana olleille! Pitkä oli päivä mutta sitäkin hauskempi, tuntuu että miun kasvatit siellä viettävät enemmän aikaa ketarat kohti kattoa tai toisiaan leikittäen .) eli hienoa että taas kerran koirilla oli hirmuisen hauskaa!
Kiitos Pasi kuvista eli kuvat ottanut Pasi Hakonen.
Isot kiitokset myös Kinnusen Sannalle Iineksen esittämisestä paras narttu kehässä ja kasvattaja luokassa!
Näyttelyssä oli myös paikalla kasvattini Lucaksen (fin mva lisbethin lusty lucas) jälkeläisiä kahdesta eri pentueesta, ja hienosti pärjäsivät myös Lucaksen lapset ollen ROP ja VSP pennut ja myöskin vanhemmasta pentueesta olevat kakrut hienosti PN 4 ja PU 2 ja Va-Serti! Onnittelut vielä Lucaksen lapsien perheille ja kasvattajille!




Ei kommentteja: