tiistai 24. helmikuuta 2009

Päivänsankari Lady ja kasvattaja sekä koko meidän perhe toivottaa kaikille S-pentueemme lapsosille oikein hyvää 1 vuotis syntymäpäivää!!!!!

Tässä olen minä Lady, suloinen 1 vuotias .)
Tässä odotan minun ensimmäistä syntymäpäivä kakkuani, se oli laskiaistiistain mukaan laskiais pulla tietysti hillolla .)

Ja kyllä oli kuulkaas maukas!


Ja loppuikin ihan liian äkkiä.........



mut onneksi sain "jälkkäriksi" uuden ihanan pehmolelun :)




ja sitä sitten tietysti vedettiin Miisan kanssa minkä kerettiin!





Tässä kuvia eri asennoista miten kannattaa leikkiä uudella lelulla .)














Ottakaas mallia kaverit on muuten oikein hyvä asento! .) äiti kylläkin aina manailee vieressä että mimmosetkohan lonkat mulla on kuin tuollain makailen aina :):) hyvin näillä ainakin pääsee etiäpäin ja oikein sutjakkaasti :)








tässä koitin hieman poseerata kun äityli heilui tuo kamera kädessä ja jotain komentojakin koitti huudella eli olkoon tämä kuva nyt nimeltään Lady eli Lisbethin Sweet Sugar 1 v. :)









ja vähän edestäkin, onneksi toi mutsin auto oli sopivasti tuolla varjostamassa taustalla :)!










Sitten sain vihdoin luvan taas temmeltää Sepon kanssa, on muuten erittäin mukava sälli tuo meitin Seppo! Sen kaulanahkakin vanuu niin mukavasti kun siitä nappa leikin tiimellyksessä kiinni! Hei koittakaa kaverit kavereittenne kanssa! :)













Terveisin Lady!
ja sitten isooooooot onnittelut vielä rakkaille 1V. lapsilleni! T: Kasvattaja äippä Miia sekä Miisa, Allu, Seppo ja Minttu!










Ei kommentteja: