maanantai 8. kesäkuuta 2009

Salon näyttely 7.6.2009

Sunnuntaina matkasimme Salon näyttelyyn ja jälleen onneksi ilma suosi meitä ja myöskin näyttely alue oli ihanan tilava! Tuomarina Lilian Hanniste ja bullmastiffeja ilmoitettuna 20. Ensimmäisenä menin kehään Sepon kanssa ja
ylhäällä kuvassa Seppo ja tulos hienosti NUO ERI 2 ! Hienosti jaksoi poika esiintyä vaikka olikin jo toinen näyttely päivä meneillään.
Sitten tässä juostaan Oton kanssa avoimessa luokassa.

Ja Oton tulos hienosti AVO EH 1. Otto esiintyi aivan mahtavasti, häntä heilui ja poika oli erittäin keskittynyt hommaan!


sitten lähdettiin tyttöjen junnu luokkaan ja meitiä oli siinä mukana Lady ja Sylvi, Sylvistä ei valitettavasti ole kuvaa mutta Sylvin tulos hyvin JUN EH 3, ylhäällä kuvassa porskutetaan Ladyn kanssa kehässä ja Lady mahtavasti koko luokan ainut erin saaja ja sijoituttiin vielä parasnarttu kisassakin :) eli JUN ERI 1 PN 4!



Elsukka enkeli ei tässä näyttelyssä ollut mielestäni kovin enkeli vaan tyttö meinasi ekaa kertaa elämässään kehässä pistää minut tekemään oikein vaan töitä että silleen .) Tiiäkös sitten vaikuttaakos asiaan tulossa olevat juoksut vai meinasikos likka muuten vaan esittää pelle hermannia :) Kun piti juosta niin ei juostu ja kun piti seistä niin piti katsoa ja säpsiä kaikkea muuta...... noh ei se onneksi vissiin ihan niin hirveen näköistä touhua ole ollut miltä musta tuntui ja näköjään ihan tuossa kuvassakin juostaan :):)
Esiintymisestä huolimatta Elsan tulos hienosti NUO EH 2 :)




Ja tässä kuvassa Elsa kyllä seisookin oikein kauniisti :)
Kuvat on ottanut Tiina Lakanen, suuri kiitos kuvista! ja vielä suurempi kiitos Tiina ja Petri näyttelyn jälkeen minun ja Kallen sekä koiruleiden ottamisesta teille kylään ja aivan mahtavan herkullisesta aamiaisesta! :)
Oiva ja Hellä,:) en edes osaa sanoa miten hyvä mieli tulee aina kun näkee parivaljakon!!!!! Ovat he kyllä aina vaan niin ihania ja elämän iloisia!
Kiitos vielä Anulle ja Sarille kun tulitte paikalle Elsan ja Sylvin kanssa! Hienosti jaksoivat koirulit toisenkin näyttely päivän! Niin iloista ihanaa porukkaa :)





Ei kommentteja: