maanantai 14. kesäkuuta 2010

Hieno näyttely sunnuntai ! Isoveli OTTO ja pikkusisko KAINO repäisivät ROP & ROP :)

Me täällä kotona vietämme lomaa harrastuksista ja odottelemme rupiaakos Ladyn masu pyöristymään, mutta rakkaat kasvatit emäntineen ovat käyneet viikonloppuna edustamassa meitä näytelmissä ja VAU en voi taas kun olla hirmu iloinen :) Yllä kuvassa Kaino (FI MVA Lisbethin Sweet Dream) ja Kaino käväisi Muhoksen näyttelyssä ja vallan hienoin tuloksin eli neiti oli rotunsa paras,VAL ERI 1 PN 1 ROP ! Tuomari: Inese Pablaka Latvia, VSP.tä ei valittu laisinkaan, "mummi" Neksu oli hienosti myös ROP veteraani !! Vielä kerran onnittelut pohjoseen :)
Ja sitten isoveli Otto (Lisbethin Im Little Baron) oli Oriveden näytelmissä saman päivänä ja poika vetäisi myös mahtavasti potin kotiin :)! Eli Otto AVO ERI 1 PU 1 SERTI ja ROP ! tuomari: Andrew Beare, Irlanti. Yllä kuvassa: Otto 3v.

Ja ei tässä vielä kaikki, Oton "pikkusisko" Helga oli myös Orivedellä mukana ja Helga nappasi narttujen voiton ja avasi serti tilinsä ja ollen VSP eli kummatkin sertit menivät samaan osoitteeseen .). Helga on myös kasvattini FI Mva Lisbethin Lusty Lucaksen tytär :)! yllä kuvassa Otto ROP ja Helga VSP, ja vielä kerran isot isot onnittelut kotiväelle!
Isot kiitokset Sanna ja Elina kun jaksatte harrastella kera karvakuonojen ja meitä samalla edustaa .) ja kiitos kuvista!


2 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Onnittelut Kainolle,Neksulle,Otolle ja Helgalle sekä teille Miia,Sanna ja Elina, hieno viikonloppu!!

Miia kirjoitti...

Kiitos Rea ! Ja onnittelut teille myös ulkomaan tuloksista :)!