sunnuntai 15. elokuuta 2010

Raision ryhmänäyttely

Rakkaat kasvatit olivat jälleen harrastelemassa meidän hoidellessa täällä kotona ihania paaperoita ja tällä kertaa Kauko (FI MVA Lisbethin Sweet Baron), Otto (FI MVA Lisbethin Im Little Baron ja Elsa (Bulldales Emily) olivat Raision näyttelyssä. Ja oikein hyvinhän päivä oli mennyt hirvittävän tuskasen kuumasta kelistä huolimatta ! Tuomarina Raisiossa Zorica Salijevik, ruotsi. Yllä oik. Kauko ja Kaukon tulos VAL ERI 4. Vasemmalla tämän näyttelyn bullmastiffien paras uros eli VSP Patton ja onnittelut vielä heille hienosta päivästä :)!
Kauko

Ja sitten muutamat liike kuvat Kaukosta (oikealla) joka jälleen kerran näytti kuinka helteestä huolimatta kuuluu bullmastiffin juosta kehässä eli tossua toisen eteen ja reippaasti ! Ja liikkeistäkin myös oli Kauko saanutkin jälleen arvosteluun paljon kehuja .)


Ja takaisin vielä yhtä reippaasti :) Hienosti esitetty Johanna!!!Vuorossa Otto ja isoveikka oli hienosti VAL ERI 3
Ja samoin Otolta liikkuminen sujui oikein reippaasti helteestä huolimatta! Hienosti myös esitetty Elina ja siitähän oli myös arvostelussa kehuja .)
Valitettavasti Elsukasta ei ole kuvia tästä näyttelystä, kuvaaja oli karannut toiseen kehään :):) Elsa tällä kertaa AVO H ja hyvin oli Anu kehä sujunut myös teillä! Kiitos tytöt kun harrastelette myös ilman minua !
Bullmastiffien kaunein eli ROP oli tänään raisiossa kasvattini Fi MVA Lisbethin Lusty Lucaksen tytär Amalia! Onnittelut vielä tätäkin kautta Anitta!
Kuvat Tiina Huppunen, kiitos Tiina kuvista!

Ei kommentteja: