torstai 2. syyskuuta 2010

Muumilaisten touhuiluja!

Leikkiminen on tällä hetkellä aivan mahtavaa ja varsinkin äitin kanssa :)
meillä on myös oma terassi käytössä jossa tykkäämme kirmata hullun lailla ja välillä sitten hörpätä maitoa janojuomaksi .)

Väsy saattaa tulla ihan yllättäen vaikka kynnykselle :)


Varamutsi sanoo että eihän meistä saa ulkona kuviakaan kun viuhahdamme tuulen nopeasti ohi .)Paitsi sitten kun hokaamme jotain mielenkiintoista esim. maton narut ovat ihan ykkös juttu, niistä kun nappaa reippaasti kiinni saa koko maton mukaansa!
Äitillä on ihanat korvat ja huulet joista on mukava napata kiinni, varamutsi kyllä valittaa että meidän äipän korvat ym. ovat ihan hirveässä kunnossa meitin takia ja se sitten niitä täällä rasvailee.... väittää että meillä on kauhean terävät hampaat .)

Uusi leluja satelee ja tässä mä eli Haisuli syön juuri uutta possua joka pitää ihan hassua ääntä !!
Se niinku röhisee.....

Olin aivan hulluna uuteen possuun! Lehmäkin saatiin mut possu on mun suosikki!Tässä ollaan taas äipän kanssa riehumassa, äipällä oli iso karvainen apina tällä kertaa meitin leikittämis leluna ja siihen oli kyllä hyvä käydä kiinni ja ei muuta kun pitää kovin kiiinni kun äiti sitä heiluttelee :)
Kyllä se unikin sitten välillä maittaa, ei me sentään aina leikitä .)!

2 kommenttia:

Muponmami kirjoitti...

UUUUUU Mun super suosikki mies Haisuli on löytäny tottakai super hienon possulelun!!!! Possut kun on papan ja tätsynkin mieleen.... = )

Miia kirjoitti...

Haisulin suosikki on aivan ehdottomasti edelleen possu :):) sukuunsa tullut .) Se vielä mukavasti nitisee ja natisee kun oikein jyystää sitä hampaitten välissä.....