sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Viikon kuulumisia

Hellettä on pitänyt edelleen mutta onneksi varsinkin lapsikoirat ja Miisa viihtyvät helteestä huolimatta ulkona kivasti touhuilemassa, leikkimökki heppatalli on POP edelleen, siellä nuo lapsukaiset touhuavat porukalla päivästä toiseen :) yllä Mimmi selvästi tallin oven vartijan pestissä .)

Taitaa olla kokkaukset meneillään :)Lady tietysti pitää tarkasti lapsukaisia silmällä tässä kylläkin hieman väärässä paikassa.... ei en kai mää ole hiekkalaatikolla, hups miten mää tähän oon tupsahtanut :)

Mamma koissuli vahti asemissa. Täytyyhän aina olla lapsenvahti lapsilla ja Lady on kyllä ihan ykkös äitikoira ja lapsen vahti!!Sitten selvästi Miisalla olisi Ladyllekin jotain hommia eli maanittelu päällä, tuu nyt ....nouse ylös nyt.... :) ja Lady tarkkana onkos jotain palkkaa !

Sepon ja Mintun mieli hommia on ollut Miisan kesäloman aikana aamuisin Miisan herättäminen :) Ei muuta kuin mahdollisimman kuolainen ja märkä naama suoraan peiton alle niin jo rupiaa tapahtumaan :):) Tässä Seppo näyttää kuinka se tehdään....ja Minttu kirmaa myös täysillä apuun ja sen jälkeen kun Miisa on saatu hereille alkaa tietty hali pusi leikit :)


Että tällaista tavallista meillä:) Isoin tämän viikon uutinen on ilman muuta meidän Kainosta (FI & EE MVA TK 1 TK 2 Lisbethin Sweet Dream). Kainolle on syntynyt 11 ihanaa pentua maanantaina, 8 narttua ja 3 uros vaavelia tuhisee nyt Kainon kainalossa Helin (Bullcastles) luona! Kaino teki ihan saman ison määrän lapsukaisia kun siskonsa Lady vuosi sitten kesällä joten ihan jatkaa Kainokin suvun perinnettä :) Isot onnittelut vielä kerran Heli, Sanna ja Kaino! Ison pentueen vuoksi on muutama pentu vielä vailla hyvää kotia joten ottakaa yhteys Heli Raglitiukseen (puh.0505950815) jos mahdollisesti olette kiinnostuneita!
Ei kommentteja: