tiistai 30. elokuuta 2011

Manu 13 kk ja meidän marakatit :)

Manulta (Lisbethin Be My Elwis Junior) tuli posekuva terkkuja eilen ja Manu on Manu oikea ihana metsän mörssäri :) Kiitos kuvasta Tiina! Tässä samalla haluaisin muistuttaa Be My pentujen perheitä että jos ette ole vielä käyneet 1-vuotis rokotuksilla niin nyt olisi aika käydä, samalla on hyvä antaa madotus noin viikkoa ennen rokotusta! Myöskin nämä kakrut ovat nyt sen ikäisiä että pääsevät virallisiin kyynerpää kuvauksiin, olen järjestämässä jälleen joukkokuvausajan loka/marraskuun vaihteessa eli myöskin te ketkä asutte kauempana olette tervetulleita samaan aikaan kuville! Ilmoittakaa minulle viimeistään syyskuun aikana tulostanne! Muistakaa että vaikka koiraanne ei jalostukseen käytettäisi ym. on lonkka ja kyynerkuvaukset minulle kasvattajana tärkeitä tietoja ja myös teille itsellenne että tiedätte missä kunnossa koiranne luusto on! Eli joukolla mukaan :) Keväällä sitten on lonkkakuvausten vuoro .)

Tässä meidän kakrumonsterit :) Tahvo 10kk(Youphoria Frederico by Ferdhu) & Mimmi
13kk (Lisbethin Be My Sugar Girl)


ja miksi muka monstereita :):)





Pistin koirille oman sohvan myös keittiöön muutama kuukausi sitten ja sekö muka on suosittu.... =) Lady siihen aina yrittää ehtiä ensimmäiseksi mutta sekös ei Tahvoa haittaa yhtään.. siihenhän voi hyvin kiivetä Lady mamman päälle nukkumaan ja Lady kun ei anna yhtään häiritä uniaan vaikka yksi napero kuorsaa "sylissä" :)







ja sitten taas monstereita touhuissaan !


Meidän syksyn näyttelyharrastelut rajoittuvat vain yhteen näyttelyyn, muuten harrastellaan ja touhuillaan kaikkea muuta kivaa. Eli jos olet kiinnostunut tulla moikkaamaan meitä näyttelyyn niin olemme 11.9. Raision näyttelyssä 7 bullmastiffin voimin pitämässä hauskaa :)










Ei kommentteja: