tiistai 3. tammikuuta 2012

HUH HUH erillainen joulu.....

Sanotaankos näin että meidän Joulu ei mennyt ihan niin kuin oli suunniteltu..... Aatonaatto iltana alkoi nuorin poitsumme Tahvo oksentaa ja rajusti!! Parin tunnin oksentelun jälkeen totesin että nyt ei kyllä ole pojalla kaikki hyvin ja ei muuta kuin kinkku uunista pöydälle, Tahvo ja Miisa autoon ja kohti päivystävää eläinlääkäriä turkuun.... Poika oli jo todella väsähtänyt sinne päästyämme ja oksennusta tuli ja tuli ja haisi niin hirvittävälle etten tuollaista puklia ole ennen nähnyt..... Tahvo suoraan kuviin ja kuvissa näkyi että keskellä suolta on jokin vieras esine...... eipä siinä auttanut muuta kuin poika äkkiä hätäleikkaukseen ja toivoa parasta ettei suoli olisi mennyt kuolioon! Siinä sitten oltiin jo Jouluaaton puolella ja minä ja Miisa istuttiin hyvin vaisuina odotushuoneessa ja toivottiin parasta että poika selviää!!! Leikkaus meni onneksi hyvin ja suoli ei ollut ehtinyt mennä kuolioon ja KAS mikäs sieltä suolesta löytyikään.... KANANMUNAN kokoinen KIVI!!!! ZIISUS! Lääkäri sanoi että on voinut kivi olla jo monta viikkoa Tahvon suolessa... Että näin, kaikki on mahdollista meidän perheessä..... Onneksi poika toipuu päivä kerrallaan ja nyt onkin ollut jo oma itsensä jo useamman päivän eli eiköhän tällä kertaa selvitty säikähdyksellä ja nyt vain toivon ettei Tahvo enää ikinä kuvittelekaan popsivansa kananmunan kokoisia kiviä....... Jouluaatto meni hyvinkin väsyneissä merkeissä ja tietysti Tahvoa hoidellessa, pari ensimmäistä päivää oli kriittistä aikaa mutta onneksi suoli rupesi toimimaan ja vesikin pysyi sitten loppujen lopuksi jo taas sisällä ja siitä sitten edettiin velleihin ym. alla olevassa kuvassa poika ottaa kaiken huomion tietysti "sairaana" itselleen .)
sähköt meiltä lähtivät tietysti pyhien aikana myös muutamaksi päiväksi mutta siitäkin onneksi selvittiin kera kynttilöiden...

JA NYT TOIVON PAREMPAA UUTTA VUOTTA 2012 !!!!! :)Uusi vuosi otettiin meillä perinteisesti erittäin rauhallisesti vastaan, eli kotona koirien kanssa ja töissä. Ketään koirista ei onneksi edelleenkään välitä raketeista joten koirilla yö meni nukkuessa ja minä töissä ja Miisa ystävien luona juhlimassa rakettien kanssa :)!1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

voi kauhistus mitä teillä on sattunut !!!! toivottavasti kaikki on hyvin nyt !!! uskomatonta mistä se poitsu sen kiven pisteli naamariinsa ? :)