lauantai 4. helmikuuta 2012

HUI miten kylmää......

Pakkanen paukkuu täällä meilläkin oikein kunnolla ! Muuten tarkenee kyllä hetken pihalla mutta naama meinaa jäätyä, olen tosissani ajatellut siirtyä jälleen lasten tasolle ja ostaa itselleni kypärämyssy :) Koirat kyllä jäätävästä ilmasta huolimatta myös aina hetken tarkenevat ulkona ja sitten kun vauhti pysähtyy niin mennään taas sisälle lämmittelemään. Yllä ja alla kuvissa Tahvo (14kk) ja Mimmi (18kk ) touhuissaan.





Sisällä on ollut ahkerassa käytössä Hirvennahkaluut joita edelleen suosittelen kaikille bullmastiffeille lämpimästi, ovat erittäin paljon kestävämpiä ruttunamojemme hampaissa kuin esim. possunnahkaluut! Tahvo yllä kuvassa luun syönti puuhissa NAM!





ja tässä tyylinäyte miten mukavaa on kellahtaa Nalle Puhin kainaloon :)







Lady mamman kainalo on kyllä edelleen Mimmin ja Tahvon suosikki paikka, tällä kertaa on Mimmi kerennyt ensin äitinsä kainalon lämpöön.









Loma on tosiaan nyt sitten vietetty, siellä lämpimässä aika meni kuin siivillä..... ja loma loppui hirmuisen pian..... Aina on kyllä mukava palata kotiin mutta sanotaan että kyllä +40 oli mukavampi kuin tämä -20........... Yllä kuvassa hotellimme omistajan ihana ranskis Dragon. Dragon aina aamuisin vietti mielellään minun paistatellessa arskaa ja lukiessa kirjaa seurana aurinkoa ottaen ja taas välillä varjoon siirtyen.











Tässä vielä kuva hotellini uimaaltaasta :) Siellä tuli pulikoitua ja paljon .)



Iso kiitos Samille, Jannelle, Viulle ja kaikille muillekin ystävilleni jälleen aivan mahtavasta lomasta!!!! Ensi vuonna uudestaan .)













Ei kommentteja: