torstai 22. maaliskuuta 2012

Kiirettä riittää...Tuntuu että viimeinen kuukausi on mennyt niin monen asian kanssa "sählätessä" että muuta en ole kerennytkään....:)

Aloitetaan siitä että meidän ehdottomasti toheloin bullmastiffi Tahvo onnistui noin neljä viikkoa sitten hankkimaan jostain reiän silmäänsä..... heinä, oksa mikä lie silmään on tökännyt ja siitä asti onkin sitten hoideltu pojan silmää!! Tahvohan ei mitään tötteröitä päässään pitele vaan niitäkin on hajoiteltu jo kaksin kappalein... Klinikalla ollaan sitten Evan hoidossa rampattu joka viikko ja nyt pidetään peukkuja että kun ensi maanantaina menemme taas kontrollikäynnille että nyt vihdoin reikä olisi häipynyt ja tämäkin rumpa olisi Tahvon osilta ohi! Voitte varmasti kuvitella mitä on laittaa 7 kertaa päivässä tippoja reilu vuotiaan duracel Tahvon silmään.... Ja toivoa siihen lisäksi että poika antaisi silmänsä olla myös rauhassa... Enemmän tippoja on mennyt poskelle mutta aina on saatu myös silmään loppujen lopuksi :)


Ladylla on ollut myös juoksu ja nyt on Ladyn juoksu ohi joten odotamme sisko Sylvin juoksuja ja oikein paljon odotammekin että pääsisimme alkuun vauvojenteko puuhien kanssa .)

Paljon on Sylvin vauvoja odottelevia perheitä ja vielä täytyy jännittää saadaanko vauvoja kesäksi mutta eiköhän se Sylvin juoksu sieltä pian jo tulekin ja hetken päästä ollaan viisaampia eli malttakaa vielä ! :)
1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

voi kun olisin aiemmin huomannut tän! Titolla sama vika, kolmas kerta kesällä ku joku osui silmään. Ihmislääkärit sanoi, että tippoja pitää laittaa TUNNIN VÄLEIN että saa saman tehon ku voiteella. eli oftan chlora voidetta TODELLA REILUSTI silmään useamman kerran päivässä, sillä titon silmä parani pitkäaikaisen murheen jälkeen parissa päivässä ! (vilkkuluomea jo oltiin ompelemassa silmän päälle)