tiistai 8. toukokuuta 2012

Harjavalta Show 6.5.2012

 Nyt on meidän näyttelytauko loppunut, sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja kirmasimme sunnuntaina Harjavaltaan kera 4 koiran :) Aivan loistava ja mukava päivä! Rea oli jälleen apunani handlauksessa siitä ensimmäisenä Realle kiitos Manun ja Elsan handlauksesta! Realla oli turistina mukana aivan ihana vauva bullmastiffi Bablo! Yllä kuva Manusta ja Bablosta, Manun mielestä Bablo oli niiiiiin ihana :)
 Sitten kehä jutskiin :) Ensimmäisenä mentiin minä ja Tahvo yllä kuvassa (Youphoria Frederico by Ferdhu) Tahvo nyt 18 kuukautta, ja Tahvolle kaikki pisteet koska enhän ole poitsun kanssa ollut kehässä kun viime vuonna viimeksi ja poika esiintyi ja käyttäytyi kuin olisi kehässä ollut aina :) Hyvä äitin poika! :)
 Tahvon tulos loistavasti Nuortenluokan EXCELLENT 1, eli poika voitti luokkansa :)
 Tässä vielä 18 kk ikäisestä Tahvosta pääkuva
 Sitten meidän kaiken hurmaava Manu yllä kuvassa (Finish JW-11 Lisbethin Be My Elwis Junior) ikää meidän Maukalla on nyt 21 kuukautta.
 Manun esitti Rea ja Manun tuloksena hyvin nuorten luokan VERY GOOD ja luokkansa  2.
 Manun pääkuva ikää 21 kk.
 Sitten Elsukka eli Bulldales Emily, yllä kuvassa, Rea hienosti esitti Elsan vaikka Elsaa jälleen kehätouhut hieman jänskättivät, tytölle tulokseksi hyvin avoimen luokan VERY GOOD ja 3.
 Yllä kuvassa Elsa 4 ½ vuotta.
 Ja vimppana minä ja Lady eli meidän iki ihana mammakoissu FI CH Lisbethin Sweet Sugar, Lady pääsi myös mukaan vaikka rouva ei voi suomesta enää mitään näyttelyistä saadakaan mutta Lady tykkää aivan vimmatusti kun pääsee näyttelyyn :D:D Ladyn tulos valio luokan EXCELLENT 2 & SA & BEST FEMALE 4 :)
 Tässä sitä mennään vielä ihan hienosti
 Kunnes aloimme pitämään oikeasti hauskaa!!!! :)
Lady oli jälleen aivan elementissään kehässä :) ja otti ilon irti niin että varmasti oli hauskaa kun vihdoin pitkästä aikaa kehään pääsi :D Monet voisivat ottaa Ladysta mallia miten rennosti ja hauskasti voi näyttelyissäkin olla, mitä sitä stressaamaan vaan otetaan ennemmin kaikki ilo irti elämästä:)!!!

Iso kiitos Virve, Anu, Tiina, Mikko, Rea, Timo, Lennu, Auli, Texsiina ja kaikille muille aivan loistavan mukavasta päivästä!! p.s vielä kerran onnittelut Bullcastles ja Timo & Lennu, Kosmon hienosta tuloksesta, serti & VSP!!!!
Kiitos kuvista Rea, Anu ja Virve!

Ei kommentteja: