perjantai 8. kesäkuuta 2012

Meillä voidaan tuhdisti, mutta hyvin :)

 Olemme jääneet Sylvin kanssa mammalomalle :) Enää ei ole kuin korkeintaan viikko ja Sylvin masuasukit syntyvät maailmaan! Sylvin masu on hieman pinkeä... :D mutta niin kuin yllä olevasta kuvasta näette tänään vielä kunnon venytys sujuu oikein hyvin! Kävelyllä olemme myös käyneet Sylvin kanssa vielä päivittäin, tietysti täysin Sylvin vauhtia olemme menneet ja ihan mielellään äitikoira ison mahansa kanssa käy nuuskimassa tuoreet hajuterveiset tien poskesta :) Pitäähän synnytystä varten pysyä hyvässä kunnossa .)
 Tässä edellispäiväinen kuva Sylvin masusta päiviä täynnä 53.
 Tässä tänään otettu kuva mammakoissusta ja päiviä tänään 55 täynnä.

 Sitten Sarin ottamia kuvia meidän rakkaista "vanhuksista" yllä Minttu ja mitäs muutakaan tekemässä kuin syömässä käpyjä .) Minttu nyt 6½ vuotta.
                                         Minttu 6½ v.

 Sitten Seposta kaksi kuvaa, äijä kun ei kauheasti malttanut olla aloillaan, pistää nääs nuo juoksutuoksut hieman vanhaan poikaankin vauhtia .) Sepolla nyt ikää melkein 6v.
                                        Juoksuista huolimatta Seppo jaksaa nauraa ja nauttia elämästä :D
                                      
 Äitin Tahveli eli meidän nuorin mies Tahvo 19 kuukautta, komea miehen alku on meidän pojasta kasvanut ja kyllä täytyy sanoa että elämä kävisi vallan tylsäksi jos meillä ei olisi Tahvoa..... Poika on hyvin viisas, tekeväinen ja kekseliäs ja tahtoa riittää kuin pienessä kylässä :D Aivan mahtava miehen alkuhan tämä meidän poika on !
Sitten kuva Tahvosta ja Tahvon omasta sviitistä .) Mimmillä on juoksu nyt parhaillaan ja Tahvo pääsi olohuoneeseen Tahvon pitävän portin taakse ja voi näkisitte kuinka ylpeä meidän nuorimies on omasta sviitistään! :) Hassu poika :D

Ei kommentteja: