lauantai 7. heinäkuuta 2012

Puhilaiset 3 viikkoa, E-litter 3 weeks

 Pennut sen kun kasvavat ja nyt on Sylvi saanut lapsensa koko huoneeseen eli pentulaatikko on otettu pois ja taaperot painelevat pisin kämppää :)
 Naperot alkavat olla hetken hereilläkin välillä ja eipä suloisempia otuksia voi olla, näitä voisi pusutella koko päivän! :) Miisan kanssa ahkerasta heitä kyllä pöpötetään ja pussaillaan .)
 Myöskin leikki alkaa kiinnostamaan taaperoita ja varsinkin äitin korvat ovat välillä kovassa käytössä leikkimiseen..... yllä olevassa kuvassa Sylvi vetelee päikkäreitään ja Möhköfantti jahtaa äitin korvaa :)
 Leluja ollaan myös otettu käyttöön ja hyvin on lelut kyllä käytössä olleetkin, tämä Miisan antama karvainen marsulelu on ihan POP! Tällä hetkellä kylläkin marsulelu on pesukoneessa .) Joku taaperoista oli yön aikana päättänyt kakata sen päälle..... :)
 Sylvi naatiskelee edelleen lapsesten kanssa, pienet naskali hampaat eivät vielä tunnu äippäkoiraa haittaavan yhtään vaan tissillä ollaan edelleen hyvin ahkerasti. Minun tarjoamat pöperöt on ihan yök, no okei ehkä jauheliha on iha ok mutta vellit ja muut YÖK äitin tissi on paljon parempaa!!
 Asennot ovat aivan rodunomaiset eli tyypillisiä bullmastiffi nautiskelioita!
                                          Möhköfantti 3 weeks old
                                          Kengu 3 weeks old
                                          Tikru 3 weeks old
                                          Nalle Puh 3 weeks old
                                         Nasu 3 weeks old
                                          Ruu 3 weeks old
Ja sitten Ihaasta toisenlainen 3 viikkos kuva koska neiti päätti ruveta koisaamaan kesken kuvaamisen koska Miisa ja minä oltiin niin hitaita :D Mutta illalla sitten otin hänestä tällaisen kuvan eli Ihaa 3 weeks old :)


  Peruutuksen vuoksi mahdollisesti etsin vielä yhdelle poika Puhilaiselle sijoituskotia, jos olet kiinnostunut ota yhteyttä. -Miia- puh.0400522641

Ei kommentteja: