torstai 25. lokakuuta 2012

Turku Int. näyttely 20.10.2012

 Viime lauantaina lähdimme Anun kanssa Turun kansainväliseen näyttelyyn mukanamme Lady ja hänen poikansa Manu sekä puolantuonti poitsumme Uno :) Koirien käytökseen ja tuloksiin ei voi kuin olla tyytyväinen :D Yllä kuvassa mammeromme Lady (FI CH Lisbethin Sweet Sugar), ja Lady vetäsi sitten narttujen potin kotiin! :D Äitin mammero koissu käy aina muutaman kerran vuodessa harrastelemassa vaikka emme suomesta enää tarvitse mitään mutta Lady kun pitää niin paljon kehä touhuista ja taisi olla nyttenkin näyttelyn bullmastiffeista vanhin mutta siitä huolimatta tulokset jälleen mitä parhaimmat :D Lady: Valio luokan 1 SA & PARASNARTTU 1 & CACIB & VSP !
Ladyn poika Manu (JW-11 Lisbethin Be My Elwis Junior) ei paljoa huonommaksi tuloksissa jäänyt, Manu hienosti avoluokan 1 & SA & PARASUROS 3 & VA-SERI !! :)
Puolan tuontimme Uno 8 kk oli edustamassa meitä pentuluokassa ja voika ihanempaa ja iloisempi luonteista poikaa olla!!! Aivan mahtava personna meidän Uno! Unon tulos pentuluokan 2. Kiitos Turkka kun tulit Unon kanssa ja nyt jäämme odottamaan pojan kanssa kevättä ja sitten taas jatkamme näyttely harkkoja .)

Kiitos jälleen Anu kaikesta ja myös Virvelle kiitos kuvista! Jälleen oikein mukava päivä!

Ei kommentteja: