sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Raision näyttely 26.7 Hieno päivä :)

Elsa pentuluokan 3 ja KP
Minttu seuraa varjossa kehää :)
Tyyne ja Johanna ja asiaan kuuluva kylmäpyyhe niin ettei näy kuin nenä .)
Ja samassa varustuksessa meidän veteraani Tiina eli Tyynen äityli
Lisbethin ROP kasvattajaryhmä, Otto,Aatu,Lucas, Tyyne





Huh hellettä!!!!! Raision näyttelyssä olimme katraan kanssa ja kyllä oli lämmin!!! Ensin kiitos kaikille meidän koiruleille ja heidän huoltojoukoille kun jaksoitte viettä kivaa päivää kanssamme, helteestä huolimatta!
Päivä oli erittäin aurinkoinen myös koirieni tuloksien kanssa :) Ensimmäisenä kehään astui meidän Elsa (bulldales emily) pentuluokkaan ja samalla ensimmäiseen näyttelyynsä, tuloksena pentu 3 ja KP Onnittelut vielä Anulle ja Elsalle!
Sitten minä Sepon (bulldales Chinese Chap) kanssa Sepon ensimmäiseen junioriluokkaan ja poika voitti Erillä luokan ollen myös PU 2 ja saaden SERTIN, hyvä äitin nuppu :)
Sitten menin meidän Oton (Lisbethin Im Little Baron) kanssa nuorten luokkaan ja Otto myös Erillä nuorten luokan 1 ja PU 4 ja VA-SERTI, onnittelut myös Oton perheelle! Sitten olikin vuorossa Aatu ( Lisbethin Lucky Star) ja Kurun Johanna eisttäjänä, kiitos siitä vielä Johannalle! Aatu sai hienosti myös ERIn ja AVO urosten 1. Onnittelut myös Aatun porukoille!
Seuraavaksi oli Lucas (Fin mva Lisbethin Lusty Lucas) vuorossa Minnan kanssa ja poikahan nappasi koko potin eli VALIO ERI 1 PU 1 ROP, mahtavaa ja Onnittelut Lucaksen kotiväelle!
Sitten siirryttiinkin tyttöihin eli menin Mintun (Remarkabull Minnie The Woof) kanssa Avo luokkaan ja tuloksena myös ERI ja luokkansa 2.
Tyynen (Fin Mva Lisbethin Little Dream) kanssa sitten Valio luokkaan ja Tyyne Valio ERI 1 PN 3, onnittelut vielä Tyynen porukoille myös ja viimeisenä mutta ei suinkaan huonoinpana .) Rakkaan veteraani narttumme Tiinan kanssa menin veteraani luokkaan ja Tiina myös korjasi potin kotiin eli ollen Vet ERI 1 ROP VETERAANI! Isot onnittelut myös Tintin porukoille :) Tiina jaksoi ihan hirmu hyvin, ei paina ikä rouvaa :)

Sitten olikin kasvattajaluokan vuoro ja mukana koirista oli Otto, Aatu, Lucas ja Tyyne, ja tuomari teki myös kasvattaja ryhmästäni rotunsa parhaan eli KP ja ROP kasvattaja ryhmä LISBETHIN bullmastiffit :):)

Oikein isot onnittelut vielä kaikille koirilleni ja heidän perheilleen! aivan mahtava päivä ja kiitos siitä teille!
Virvelle tietysti extra kiitokset koirieni hyvästä huoltamisesta ja esitys avusta!

Miia

Ei kommentteja: