sunnuntai 17. elokuuta 2008

Erikoisnäyttely 2008 wauuuuu meidän Seppo!!!!!!!!

Sepon "saalis" :)



Niin kuin otsikosta näkee että täällä ollaan aivan suunnattoman tyytyväisiä erikoisnäyttelyn tuloksiin :):)

Minun 11 kuukauden ikäinen Seppo voitti koko potin!!!!!! Lähes sata bullmastiffia oli ilmoitettu erikoisnäyttelyyn joka on rodulle vuoden tärkein näyttely, ja meidän "pikku" Seppo bullmastiffien kaunein eli rotunsa paras, ja vielä Bis kehissä kahdeksan muun rotunsa parhaan koirien joukosta Seppo aivan mahtavasti BIS 2! Tuomarina rodun kotimaasta englannista Barry Blunden, Bis kehän tuomarina Matti Luoso.


Olen niin iloinen ja liikuttunut :):)




Seppo ( Bulldales Chinese Chap, emä Bulldales Zinzano x isä Fin Mva Lisbethin Lord Of The Day) Juniori ERI 1 PU 1 SERTI ROP ja BIS 2!!!!!!!


Erikoisnäyttely oli Sepon toinen juniori luokan näyttely ja ensimmäisestäkin Seppo sai SERTIn ja PU 2. :) Huima aloitus pojalla!


Onnittelut tietysti myös Sepon kasvattajalle Tiinalle! Kiitokset myös bullmastiffien tuomarille Barry Blundille sekä Bis kehän tuomarille Matti Luosolle! Olin aivan liikuttunut ja hämillään kauniista ja hienoista sanoistanne jota mieltä Seposta olitte!

Aivan mahtava tunnelma siitä kiitos kaikille meitä kannustaneille ja kiitos myös lukemattomista onnitteluista!


Lisää erikoisnäyttelystä pian täällä blogissa kunhan saan kuvia haalittua Seposta ja muista koiristani, pistän myös muiden koirieni tulokset silloin kuin kuvatkin.
Kiitos vielä kaikille aivan mahtavasta päivästä!!!!
Miia



Ei kommentteja: