torstai 7. elokuuta 2008

Hammaspesua :):)

No niin Seppo suukki auki :)
Sepon mielestä tämä oli parempi harjaus asento .)
Allu purukaluston putsauksessa....
ja ei kun lisää.....
Ja vähän takahampaitakin!
Ja näin kiltti poika antaa pestä ylä leegotkin :)
Ei juma nyt mua rupeaa kyllä aivastuttamaan tää touhu!!!!! Huom, kuono rytistyy kun kutittaa niin pirusti ja sitten tuli ihan isoja aivastuksia :)
Tyttäreni Miisa sai hyvän idean kun käytiin koirapäiväkodissa ja hän näki että koirillekin on hammasharja :):) tottakai piti sitten meidänkin koirille saada hammasharja........... sanoin kyllä että meillä ei ole ennenkään 15 vuoteen pesty koirien hampaita enkä rupea pesemäänkään varsinkin kun ei ole veteraaneillakaan ollut ikinä hammaskiveä! Noh päiväkodin Tiinan kanssa Miisa sitten sai sovittua että kyllä meille hammasharja tulee ja hän pesee koirien hampaat :):) Naureskellen sanoin että selvä se sitten....
Noh tuossa äsken tultiin kera koirien hammasharjan kotiin ja Miisa sitten heti otti tietysti homman hoitoon ja rupesi pesu hommiin .) ensin hän kyllä ajatteli että pitäisiköhän hänen pestä ne vasta ennen kuin menemme illalla saunaan, meinas varmaan että on niin likaista puuhaa :):) ja meidän koiristahan ei kuolaa lähe ollenkaan... ei ei..... Noh eipä malttanut ja tässä kuva tuloksia pesusta minä, äiti nauroin ihan kippurassa kamera kourassa kun Miisa hommiin rupesi ja Allun kanssahan se onnistui aika hyvinkin, tosin Allu herran ilme juuri sellainen että ei hel...... mitä nuo tyhmät ihmiset ovat keksineet, toisaalta ihan ok kun vähän rapsutetaan ikenistä asti :):) kuono rutussa Allu siinä sitten makoili ja nautiskeli pesustaan kunnes Allua rupesi koko touhu aivastuttamaan niin paljon että Miisa totesi että ei löydy enää hampaita nyt mennään pesemään Sepon hampaat.... Ja kuvista näette että Sepon mielestä tämä oli hirmu huvittava leikki!!! Poika imeskeli harjaa ja venytteli selällään ja varmasti tuumi että noh elämä on laiffiiiiiii :)
Mintusta ja hammasharjasta ei sitten kuvia saatukaan koska Minttu totesi nuolaistuaan harjaa kerran että mä en kyllä tohon lähde ja haki karvanallen suun tukoksi :):)
Että näin meillä .)

Ei kommentteja: