keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Seppo kuvilla, loppupäivä vietetään löhöillessä :)

Allu vahtii rakasta Seppoa kun Seppo on kummallisen unelias tänään....
Ei sitä sentään jaksa päivystää koko päivää vaan piti vaihtaa paikkaa ja heittää tyypillinen Allu asento ja ruveta itekin nukkumaan :)
Minttu löhöilee hieman naisellisemmin, mutta tästä onkin suora näköyhteys Sepon pedille jos se vaikka nousee !
Seppo nukkuu kuin pieni possu.... hassu lekuri reissu kun alkuun oli kivaa ja sen jälkeen on väsyttänyt vaan ihan pirusti!





Tässä meitin tämän päivän löhö kuvia, olimme Sepon kanssa tänään aamulla virallisilla kyynerpää kuvilla ja samalla otimme välikuvat myös lonkista. Sepon kuvat näyttivät oikein hyviltä, nyt jäämme odottelemaan mitä kennelliitosta tulee......
vanhemmat koirat ovat tarkkaan pitäneet Seposta koko päivän huolta niin kuin kuvista näette, pitäähän kaveria nyt vahtia ja seurata bullmastiffimaiseen rauhalliseen tyyliin kun se on niin hassun väsynyt......rauhoitus piikin aiheuttama krapula poika raukalla....

Toivotaan että Seppo myöskin jatkaa yhtä tervettä elämää kuin tähänkin asti, emme ole pojan kanssa käyneet ennen näitä kuvia kuin rokotuksilla pentuna, eli sairauksia ei ole vielä ollut koskaan :)

Allu vanhus voi tällä hetkellä myöskin oikein pirtsakasti ja voi kun mun sydäntä lämmittää katsoa miten Allu omaa koira laumaansa hoitelee, on se niin hirvittävän viisas ja kiltti!!!! Allu jaksaa myös vielä painia hyvin Sepon ja Mintun kanssa ja kun pihalla ollaan ja aidan takaa menee jotain vahdittavaa lähtee vanha poika vieläkin kun tykin suusta katsomaan tilannetta eli ei vaivaa kihti .):)
Minttu tyttönen elelee myös tällä hetkellä oikein mainiota elämää kahden uroksen kanssa .) kyllä tytön kelpaa, on mistä valita .) Minttu hoitelee koirien pihalla ollessa asiat niin että ei pääse pojat laiskottelemaan vaan tietyn väliajoin pitää antaa pieni vahti haukku ja avot pojat tulee oikein äkkiä luokse ja sitten ne onkin jo helppo naruttaa taas leikkimään .)

Tällaista meillä tänään :)

Miia

1 kommentti:

Pivi kirjoitti...

Heippa! Komeita koiria täällä :) Huomasin, että taitaa olla sukua jotain kautta Pullalle :)