keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Tampere KV 15.3.2009

Lisbethin Sweet Baron"Kauko" JUN ERI 1 PU 2 SERTI (kuva,Virve Porema)
Tässä otetaan pojan kanssa iloisena Sertiä vastaan :) (kuva Virve Porema)

Bulldales Chinese Chap "Seppo" NUO ERI 1 PU 4 (kuva Sanna Kinnunen)


Lisbethin Sweet Sugar "Lady" JUN ERI 1 PN 2 SERTI ! (kuva Sanna Kinnunen)



Lady 12kk (kuva Sanna Kinnunen)




Lisbethin Sweet Love "Lempi" JUN EH





Lisbethin Sweet Pie "Sylvi" JUN ERI 2
Kävimme tosiaan sunnuntaina kakkara lauman kanssa tampereen KV näyttelyssä ja meillä menikin oikein loistavasti :) täällä kasvattaja tietysti ylen tyytyväinen kun nuoret kakarat menestyivät näin hyvin!!
Tuomarina Avi Marshak israel ja bullmastiffeja ilmoitettu 26 !
Tosiaan meitin 12 kuukauden ikäiset junnut Kauko ja Lady nappasivat ensin luokkavoitot ja sitten vielä PU ja PN 2 sijat ja kummallekin SERTIT ! Ainoat koirat jotka menivät PU ja PN luokassa meitin ohi olivat valio uros ja narttu! Cacibejakin (tarkennus tähän kohtaan va-cacib ja cacib, kyseisen näyttelyn rop koiran kasvattaja kun näki niin paljon foorumilla vaivaa asiasta niin selvennetään se nyt sitten tähän vielä että va-cacib ja cacib :):) voi kun minunkin huoleni olisivat näin pienet .)) olis tullut mutta valitettavasti juniori luokan koirat eivät niitä saa vielä ottaa vastaan eli ne siirtyivät seuraaville. Olimme siis liian nuoria .) myöskin Lady ja Sylvi ottivat hienosti juniori narttujen luokka kaksoisvoiton! Hienoa tytöt! Ja meitin Seppo voitti oman luokkansa ja sijoittui myös PU luokassa neljänneksi! Kiitos Johanna Sepon esittämisestä PU kehässä! Virvellä ja Lempilläkin sujui esiintyminen oikein hyvin, vielä kun saadaan Lempi ymmärtämään että kun juostaan niin ei tarvi pinkoa täysillä :):) mutta kun se on niin kivaa........
Kiitos taas kaikille oikein kivasta näyttely päivästä ja kiitos Johanna, Virve ja Sari kun tykkäätte lähteä aina uudestaan mukaan keimeihin .) Koirat olivat kaikki loistavassa kunnossa ja myöskin taas kerran mainitsen että nauttivat kyllä koko touhusta taas täysin rinnoin .):) Munat ja tissit kohti kattoa siellä vaan kakarat kierivät :) Onnittelut vielä tätäkin kautta Kaukon perheelle sertistä!
Ladylle ja minulle tämä oli meidän ensimmäinen yhteinen näyttely ja ei auta kun sanoa että aivan mahtava tyttö näyttelyssäkin, seisoi kuin vanhempikin kehäkettu ja tyttö oli tosiaan ekaa kertaa junnuluokassa ja saatiin vielä heti sertikin! Tippa meinasi silmään kehässä tytön kanssa tulla kun muistutti niin paljon äitiään Tyyneä! Tuli niin ikävä Tyyneä, mutta onneksi Tyynestä on niin paljon hyviä muistoja ja ihania lapsukaisia meitä ilostuttamassa!
Jäämme vielä odottamaan saammekos lisää kuvia Sarilta tampereen näyttelystä, lisäilen niitä sitten :)
-Miia-






1 kommentti:

Rea kirjoitti...

Olivat kyllä niin kauniita lapsukaisia ;o)
Onnea vielä kovasti meiltäkin...