maanantai 9. maaliskuuta 2009

Viikon kuvia ja kuulumisia..

Ladyn mielestä on hirmu hauskaa kun Miisa tekee joka päivä läksyjään ja hän siinä samassa tietysti kalastelee itselleen hyvät rapsutukset :) sehän käy niin kätevästi kun Miisa ei tarvitse kuin käsiään läksyjen tekoon niin jalathan olisi muuten ihan tyhjän panttina mutta kun niillä rapsuttelee tulee nekin hyötykäyttöön :):)
Seppo lumipallon heitossa mukana, Lady viisaana odotteleekin jo kauempana pallon lentoa .)

Sitten vähän sitä painia mitä meillä harrastetaan hyvin paljon joka päivä :)











Tällä kertaa Ladylle erävoitto, Seppo kun tykkää kyllä naisien kanssa mennä ihan helpolla tuonne maihin :)





Kävimme sunnuntaina katsomassa ystävieni Seijan ja Tiinan ihania pentuja, tässä muutamat kuvat reippaista ja suloisista vauvoista!














Miisalla oli tietysti oma kameransa mukana, katsotaan kun saan ne konetettua sieltä saattaa jopa löytyä parempia kuvia kun äitin ottamat....... .)










Tässä vähän meitin touhuiluja viimeviikolta .) aivan mahtavaa kun mulla oli kerrankin lauantai ilta ja koko sunnuntaipäivä töistä vapaata, kerrankin pääsi touhuilemaan viikonloppunakin muutakin kuin työtä!
Lauantai ilta meni aivan mahtavan iloisessa ja hyvässä seurassa Olssonin Lenan luona paraisilla! Iso kiitos Lenalle, Isalle, Hannelelle, Marjalle, Tiinalle ja Heidille aivan ihanasta illasta! Ja syömiset en edes löydä sanoja kuinka hyvää ruokaa oli tarjolla ja paljon! :) Otetaan ilta uusiksi pian! :) P.S jätän ne kuvat nyt julkaisemasta .)








Ei kommentteja: