sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Lissun kanssa harrastelemassa mätsärissä :)

Päätin joku aikaa sitten että täytyy jotain tehdä meitin amstaffienkin kanssa, ilmoitin sitten Lissun paraisten näyttelyyn :) Lissu ei ole koskaan käynyt näyttelyissä vaikka onkin jo melkein viiden vanha, saatika että itse oisin amstaffia ennen esittänyt, joten kävimme ennen oikeata näyttelyä tänään kerran harjoittelemassa mätsärissä, oikea näyttely onkin sitten ensi sunnuntaina :) ja VAU olin itse hyvin tyytyväinen Lissuun!!!!! Tyttö meni mätsärissä kuin vanha tekijä!!! Tässä yllä kuva jossa seisotin ennen kehää :) Lissu vielä kaiken kukkuraksi pärjäsi oikein mainosti eli tuli sinisten toiseksi!!!!!! Koiria oli paikalla kuitenkin useita kymmeniä.
Tässä sitten ekaa kertaa nauhojen sisäpuolella

Tajusin vasta tässä kohtaa kun tuomari tuli hampaita tarkastamaan että voi jeesus enhän mä ole sitäkään vielä edes harjoitellut Lissun kanssa kotona :):) mutta Lissuhan näytti hampaansa prikuulleeen niin kuin kuuluikin, ei hievahtanutkaan tuomarin huulia nostellessa! Yllä kuva hampaiden katsomisesta.


Tässä sitten juostaan ja täytyy kehasta että Lissu juoksi kuin unelma!!!! Ei "laukalle" nostanut kertaakaan!!!! vaan juoksi hyvää pitkää ravia.



Tässä kuvassa näkyykin tytön pitkä hieno liike.




Sitten muutamat seisotus kuvat edestä.













Tässä ollaankin sitten jo jatko kehässä, edessämme oleva lappis voitti luokan ja Lissu tosiaan toiseksi :) muita rotuja jotka sijoittuivat en sitten muistakaan......






Piti tietysti ikuistaa Lissusta ja runsaista palkinnoista myös kuva!!









Ja tässä tyytyväinen tyttönen kotimatkalla.
Ei auta kun sanoa että tälläkin koiralla on ainakin hermorakenne hyvin hyvin kunnossa, viisi vuotias ekaa kertaa tuollaisessa paikassa ja ei moksiskaan, olen hyvin ylpeä Lissusta :)!
Katsotaan sitten ensi viikonloppuna miten ensimmäinen näyttelymme menee, rodusta en mitään ymmärrä enkä tosiaan tiedä yhtään onko Lissun hyvä rotunsa edustaja vai ei mutta harrastelemaan mennään saatiin mitä saatiin, sillä ei väliä :)








1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Onnea Lissu, hienosti näyttää sujuvan! Tsempitykset myös oikeisiin kehiin :)