keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Kauko poitsu kävi kyläilemässä tänään :)

S-pentueemme poitsu Kauko kävi meitä morjestamassa tänään ja vaikka sää oli mitä mielenkiintoisin niin eipä se sisarusparia haitannut yhtään..... meno oli juuri tätä mitä kuvissa näkyy eli enpä pysynyt kameran kanssa yhtään perässä .) joten kuvat ala Lady ja Kauko!





jossain kohtaa kolmen tunnin painin jälkeen siirtyivät sisko ja sen veli vetämään kuolapyyhettä ... :)



Ja sitä jatkui ja jatkui vaikka tuli rakeitakin jo taivaalta alas niin kuin kuvasta näette!! :)




Tässä kohtaa Kauko meinasi ruveta hieman muka himmaamaan tahtia mutta Lady sitkeänä odotti pyyhe suussa että äläs veli kulta vielä lopeta ja leikkiä jatkui ihan siihen asti kun Kauko perheensä kanssa portista ulos astui :):)





sisko ja sen veli touhuivat ulkona ja me muut kaffettelimme ja ihastelimme Kaukon perheen ihanaa vauvaa Ellaa!! Seppo rakastui Ellaan ihan silmittömästi eikä päästänyt tyttöä silmistään ollenkaan! Myöskin Minttu piti juhlallisen konsertin kun ei saanut olla kokoajan vauvan kanssa ja amstaffit Saska ja Lissu pitivät myöskin hyvin hyvän itku konsertin kun eivät saaneet olla kokoaikaa kuono kiinni Ellassa, eli Ella oli varmasti tämän päivän meidän koirien elämän sulostus, aivan ihana prinsessa onkin!!!!!







Seppo piti hyvin tarkkaa huolta Ellasta, jos noi eivät kumminkaan osaa hoitaa Ellaa niin hänen piti olla hollilla kokoajan! :)
Kiitos Kauko, Johanna ja Ella vierailusta ja nähdään taas pian!!






Ei kommentteja: