torstai 5. marraskuuta 2009

Kännykkäkameran otoksia..... .)

Kävin eilen kyläilemässä Aatun ja Iineksen luona ja tottahan toki unohdin kameran kotiin..... Noh koitin ottaa kuvia kännykälläni ja ovat kyllä sitten sitä luokkaa :):)Yllä Aatu (Lisbethin Lucky Star) murunen täysin tietämättömänä tässä kohtaa siitä että kohta kasvattiäippä rupiaa ottamaan entisistä munaskuukkeleista tikkejä pois .)! Aatulta tosiaan otettiin killuttimet pariviikkoa sitten pois niin eipä tarvi pojan sitten enää olla syömättä kahta viikkoa kun Iineksellä on juoksut :) Ja onhan se muutenkin helpompaa ettei tarvitse pitää sitten enää juoksu aikanakaan koiruleita erikseen.
Poitsu otti sitten ihan vapaa ehtoisesti tällaisen hyvän tikkienpoisto asennon, ilman käskyjä :) onhan se bullmastiffeille niin tuttu ja hyväksi todettu asento muutenkin :)

Ja tämä kuva hmmmmm Iineksestä en sitten todellakaan saanut kännykällä yhtään kuvaa vaan ne oli kaikki tällaisia mitä tuossa ylhäällä, tässäkin kuvassa nalle suussa heilutaan vimmatusti :):)! Eli neito on sen vertaan innokkaalla päällä aina kun "äippä" tulee kylään että kuvista ei tietoakaan..... Ehkäpä ensikerralla muistan ottaa paremman kameran mukaan niin saadaan Iineksestäkin kuvia!


Ei kommentteja: