maanantai 9. marraskuuta 2009

TK 1 TITTELI KAINOLLE!!!!!!

Näin siinä sitten kävi että Sanna ja Kaino (Lisbethin Sweet Dream) olivat lauantaina kolmansissa virallisissa toko kisoissaan ja sieltä se tuli eli kolmas 1 tulos ja näin ollen 20 kk ikäisen Kainon nimen eteen saa tästä lähin lisätä TK 1 !!!!!! :) Vielä kerran aivan mahtavaa, ja isot onnittelut SANNA ja KAINO, olen hyvin ylpeä teistä .)
Tässä Kaino ja isukki Paukku aivan muissa touhuissa kuin tokoiluissa täytyyhän sitä heti rentoutua kun tittelikin tuli saatua niin voittajan on hyvä leikkiä :):)!


Viikonloppu oli ja meni jälleen työn merkeissä, lauantaina olin töiden lisäksi kertoilemassa koirien kotiruuasta raakaruokakaupassa Kenguruntassussa, Malin Ekblom oli pitämässä luentoa koirien luonnonmukaisesta ruokinnasta ja Kaisa pyysi myös minua paikalle kertomaan kotiruuasta heille ja olikin oikein antoisa päivä kiitokset Malin ja Kaisa ja tietysti kaikki jotka olitte mukana!!! Kaisalle myös onnittelut pentueesta joka syntyi viikonloppuna!
Lissulla on juoksu parhaimillaan ja Seppo tuossa paastoikin eilen mutta tänään onneksi maistuikin jo ruoka, noh kohta ei varmaan taas enää maistu koska Lady aloitti juoksunsa eilen.... eli juoksuja täällä meillä oikein urakalla :) onneksi kumminkin nyt koska Lissulla näyttely tämän kuun lopulla ja Ladylla sitten näyttelytauko loppuu joulukuussa, niin eipä tarvitse enää sitten miettiä juoksuja .)

Ei kommentteja: