perjantai 29. tammikuuta 2010

Täällä ollaan taas :)

Lomat on vietetty ja arki on jälleen astunut kuvaan :) loma sujui erinomaisesti ja lämmintä piisasi oikein vaan paljon ! Ensimmäisenä haluankin kiittää Tainaa ja Jarnoa, Peteä ja Piia, Karia ja Duang, Jannea ja Viuta sekä Anssia ja kaikkia muita suomalaisia erittäin onnistuneesta lomasta!!! oli erittäin hauskaa .) ensi vuonna uudestaan..... :) tässä muutamat kuva rannalta, ja tarviikohan sitä edes sanoa että vesi oli ihanan lämmintä :)


Vietimme myös yhtenä päivänä sikajuhlaa ja tässä pääruokamme. Ruoka oli muutenkin aivan mahtavaa!! Kiitos vielä Karille ja muille hauskan juhlan järjestämisestä!


Ja sitten arkeen eli jalat takaisin maanpinnalle :) täällä paukkuu pakkaset edelleen ja luntakin on todella runsaasti..... Kotona onneksi kaikki oikein hyvin kun palasin kotiin ja niin kuin kuvasta näette Seppoa ja Ladya ei pakkanen haittaa vaan sama meno jatkuu!!Kovin kun menee ei tunnu pakkanenkaan missään .) kuvia kun otin mittari oli sitten lähemmäs 20 astetta pakkasen puolella ja mulla kyllä meinasi sormet jäätyä.....
vauhti kaksikko sen kun jaksaa välillä vähän kunnon kokoinen risu suuhun ja taas mennään!

Pysähtyihän Seppo ainakin tämän yhden kerran että sain jopa yhden paikallaan olevan kuvan .)


Juma äiti ottaa kuvia! se yritys pitää sapotoida ja heti!!!Tässä ainut kuva Ladysta minkä kerkesin ikuistamaan kun neiti oli hetken paikallaan, sitten mun oli pakko siirtyä sisälle oli sormet jo ihan jäässä.....
Minttu taasen jatkaan omaa hauskaa touhuaan eli lelujen kanssa sähläämistä :) mikäs sen mukavampaa kun lämpimässä sisällä pyöritellä leluja ja aina mahdollisuuden tullen pölliä Sepon ja Ladynkin lelut .)

Elsasta oli myös tullut ihania lumikuvia! Kiitos Anu kuvista! Tässä siis Elsan kootut lumi touhuilut!


lumeen voi niiiiiin hyvin sukeltaakin......Ja sitten monsteri ilme!!!!
Heti reissulta palattuani oli Turun KV näyttely ja sinne kirmasimme Ladyn, Sepon, Kaukon,Oton ja Sylvin kera! Tuomarina Cristian Stefanescu romaniasta. Ja tämä tuomari setä olikin tiukkaa tiukempi, esim. valio uroksistakaan ei saanut eriä kun yksi koira ja siitä onnittelut Sanna ja Saurus ja tällä kertaa meidän porukasta oli Lady tuomarin mieleen eniten. Bullmastiffeja ilmoitettu näyttelyyn 32 kpl.
Lady NUO ERI (erinomainen) 3 ja eritoten minua lämmitti ensimmäinen tuomarin lause Ladyn arvostelussa: Tulevaisuuden lupaus!
Seppo VAL EH (erittäin hyvä) 3
Kauko NUO EH (erittäin hyvä)
Otto AVO EH (erittäin hyvä) 3
Sylvi NUO H (hyvä)
Kiitos jälleen kaikille kasvattieni perheille mukavasta näyttelypäivästä ja erityisesti kiitokset Virvelle ja Anulle jotka jaksoitte tulla koirieni huoltajiksi näyttelyyn .) Yllä olevassa kuvassa Lady ja alla olevassa kuvassa Seppo. Kiitos Rea kuvista ja odotellaan jos kuvia vielä ilmaantuisi jostain lisää :)
Bullmastiffien ROP ja VSP koirat olivat kummatkin Bullgrins bullmastiffeja vielä kerran Satulle onnittelut!Ei kommentteja: