tiistai 5. tammikuuta 2010

Hyvää alkanutta vuotta 2010 kaikille!!!

Kuvaterveisiä on saatu rakkailta kasvateilta joulun aikaan ja tässä yllä olleessa kuvassa komeilee Oiva, Oiva käyttää kuulemma Hellää täysin latukoneena lenkeillä näin lumiseen aikaan, onhan se tietysti viisaampaa kävellä Hellän perässä joka raivaa hyvän "ladun" Oivalle :) Viisas mies!
Ja tässä itse latukone Hellä :) valitettavasti en saanut pistettyä hienoa kuvasarjaa latukoneen menosta tänne blogiin, mutta isot kiitokset Tiina kuvista!

Kaino ja Kainon joulun viettoa, lahjoja oli neidille sadellut oikein hyvin eli tyttö on ollut kiltti :) kuvassa ole tikru pitää kuulemma silti top listan kärkipaikkoja lelujen suhteen, onhan se kasvattiäipän tuoma .)



Possu on paketista näköjään tullut myös Kainolle, ilmeisesti tämän vuoden hitti lelu :)



Mitäs sitä muuta kun rento asento ja lelu tyynyksi!




Ja Kainon tyylinäytteet miten bullmastiffi rentoutuu raskaan pakettien avaamis urakan jälkeen!




Hyvää alkaneen vuoden jatkoa kaikille ja iso kiitos vuodesta 2009 kaikille kasvateille perheineen sekä kasvattajille joiden kanssa yhteistyö on ollut erittäin ihanaa ja antoisaa!
Odottelemme I-pentueemme Oton synttäri kuvia, Otto täyttää sunnuntaina komeat 3V.! Minä hiljenen muutamaksi viikoksi ensi maanantaista lähtien, Thaimaan maalle lomaa viettämään. Rakkaat kasvatit puhelin on kyllä mukana jos hätä tulee, mutta älkää ihmetelkö jos sähköposteihin ym. ei tule vastausta tänä aikana!
-Miia





1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Hyvää matkaa! Nauti lämmöstä, kun me hytistään täällä pakkasessa :(