tiistai 23. helmikuuta 2010

Hiihtolomalla kuuluu pulkkailla myös bullmastiffien :)

Meillä vietellään tämä viikko hiihtolomaa ja yksi ehdoton suosikki tekeminen on Miisan, Ladyn ja Sepon mielestä pulkkailu :) Nyt sitä lunta riittää niin paljon että on meitin omassa pihassakin mäki joten eipä tarvitse kauas pulkkailemaan lähteä .)
Tässä hommassa on vaan yksi ongelma.... Lady kun näkeekin pulkan omii hän sen mielellään itselleen :):)

Ja näin se onnistuu pulkan narusta kiinni ja juoksuksi :)!


Seppoakin kyllä Ladyn harrastus kiinnostaa ja voin kertoa että meidän Miisan pulkka raukat saavat kyllä kyytiä.......Ja tässä kuvassa Seppo pääsi Ladyn pulkan kyytiin neiti veti poikaa pulkalla mutta myöhästyin hiukan kameran kanssa :(
Ja sitten tietysti pulkkaan pääsi itse pulkan omistajakin välillä .) Lady on kyllä hirmuisen vahva tyttö, umpi hangessa vetelee pulkan narusta Miisaa perässään ! Ja hauskaa on!!!

Tässä mennään ylämäkeen :) täytyyhän sitä olla haastetta tässä touhussa .)


Ja sitten katkesi pulkasta naru mutta ei hätää pulkka vaan suuhun ja menoksi :)!Minttu nuppu ottaakin sitten nämä talvi riennot hippasen rauhallisemmin.... Onneksi koska nyt valitettavasti kylmä ei ole ollut Mintun takapäälle ollenkaan hyväksi :( Mintun kanssa ollaankin vaan arvokkaasti kateltu maisemia ja ulkoiltu rauhalliseen tahtiin, sisällä kyllä lelut saavat sellaista kyytiä että niitä lentelee välillä kattoon asti .) Pitäähän energia purkaa!!!
Tänään valitettavasti on pakkanen noussut taas sellaisiin lukemiin että ei kiva :( toivotaan että se vielä viikolla laskee että päästään paremmin touhuilemaan, kyllä me tänäänkin kunnon piha touhut kohta mennään viettämään mutta ajallisesti siellä ei tarkene kerrallaan kovin pitkiä aikoja.....
Huomenna täyttää S-pentueemme rakkaat ruttunaamat 2 VUOTTA!!!! Pistelkäähän kuvia tulemaan tänne äitylille päin .) ! Etukäteen jo kaikille rakkaille Sweet vauveleille paljon onnea! Ja muistakaa vaatia koviväeltä paljon herkkuja .)
-Miia-

Ei kommentteja: