keskiviikko 20. lokakuuta 2010

B-pentueen kakruilla ekat rokotukset :)

Kävimme pistämässä klinikan odotushuoneen sekaisin eilen viiden kakrun sekä äiti Ladyn kera :):) Olimme siis ensimmäisillä rokotuksilla. Huiman hauskaa oli kaikilla pennuilla sekä äitikoissulla!! Mitäs sitä muuta kun rintarottingilla ja ilo irti elämästä ihan missä vaan .) Kiitos Seran, Shakiran, Nellan ja Mustin porukoille kun pääsitte tulemaan samaan aikaan, oli mahtavaa nähdä kakruja ja teitä!! neljän viikon päästä uudestaan .) Kuvien ottajana on tällä kertaa toiminut rakas tyttäreni Miisa josta oli taas eilen korvaamaton apu äitin kameramiehenä ja laukun vahtina ym. sekä mukana myös remmien jatkeena ja apuna Jukka jolle jälleen kerran kiitokset kun ei meinaa mun kädet riittää niin onneksi saa aina apua .)! Yllä kuva Mimmistä ikää kuvassa 11 viikkoa, ja ehkä olen keskeyttänyt pahasti maton syönnin....... :)
Sitten kuvia eilisestä reissusta, tässä Sera (Lisbethin Be My Funny Honey) 12 vko
ja tyttö on kyllä nimensä veroinen! Aivan mahtava, iloinen, pirtsakka ja avoin tyttö!
Sitten Nella (Lisbethin Be My Lollipop) ja oli kyllä Nella neitikin kasvanut niin huimasti että en meinannut meidän Pikku Myytä tuntea! Nella on myös oikein reipas ja avoin bullmastiffi neidin alku! Nella sai myös painot korviinsa että saadaan vielä korvatkin mallilleen :)


Tässä neitokaisilla ilmeisesti pusi pusi tuokio :)Shakira (Lisbethin Be My Honkey Tonkey) oli myös Annen kanssa mukana rokotuksilla ja niin kuin kuvasta näkyy myös tällä neidillä heilui häntä ja paljon eli sisarustensa tavoin hyvin ihana ja reipas avoin tyttö!
Tässä varmasti Shaki ja Nella aloittelemassa leikin tynkää, harmi vaan kun oli nuo ihmiset jarruttelemassa touhuja ja leikit jäivät tyngiksi koska siellä klinikalla olis selvästi haluttu ottaa toisesta päästä käytävää vauhtia ja juosta sisarusten ja äitin kanssa painien suoraan toiseen päähän käytävää ja käyttää oiva leikki tanner hyödykseen, oi mikä ihana liuku baana se olisi ollutkaan!!!!

Tässä koitetaan maltillisesti pusutella, Shaki ja Sera.


Nellalle pistin tosiaan painot korviin ja tässä tyttö näyttää mallia että korvat saa painoista huolimatta ainakin ihan pään taakse :):)Tässä Shaki vielä ilman korvapainoja.)
Sitten meitin kuningatar Mimmi (Lisbethin Be My Sugar Girl) :) Jostain kumman syystä vieressä olevien ruokasäkkien viereen piti välillä päästä .) onneksi ei sentään saatu yhtään säkkiä rikki!!

Tässä vielä äitikoissu iloisen väsyneenä kun sai olla omien lasten kanssa koko illan! Lady selvästi tunnisti heti kaikki pennut omiksensa ja nautti tilanteesta täysin! Lady myös rokotettin samalla niin onpahan samoihin aikoihin sitten aina lasten kanssa rokotukset .


Eilen ainoana velipojista oli mukana Musti (Lisbethin Be My Guardian) ja voi kuinka kultaisen iloinen velikulta Musti onkaan ! Pistettiin reippaalle pojalle myös vähän painoa korviin .)Tässä selvästi Mustilla ilme, en mä mitään yrittänytkään kiskoa, ei mulla ollenkaan ole kiire siskojen kanssa telmimään :):)
Kiitos kaikille ja vielä kerran oli ihana nähdä teitä!!! Ja kiitos Miisalle kuvista .)
Manun ja Sepon kanssa mennään vielä ensiviikolla rokotuksille niin saadaan isolle ja pienemmälle pojallekin vielä rokotukset kuntoon!
Ei kommentteja: