perjantai 29. lokakuuta 2010

Pojat rokotuksilla

Nyt on sitten käyty pienten ja isojen kanssa pistämässä rokotukset kuntoon :) tehosteet toki vielä käydään kakrujen kanssa kolmen viikon päästä ottamassa ja sitten heilläkin tauko pistoksista .) Tällä kertaa oltiin Manun ja Sepon kanssa ja kyllähän reissu kannatti kun kivalta hoitajalta Suvilta irtosi vielä TOSI isot keksitkin pojille kaupan päälle .) Nappasin Manusta yllä olevan kuvan lääkärin pöydältä kun oli poika hetken paikallaan .
Tässä sitten iso S ja pikku M

ja vähemmän paikallaan....


yritettiin kyllä ottaa Manusta vielä jäisellä nurtsillakin posekuvia mutta huonot oli tulokset.... kaikkea muuta kivaa kun oli ympärillä niin eihän sitä nyt kerkeä kameralle esiintymään!








Sitten meitin rinsessa Mimmi nyt sitten ikää 13 viikkoa





ja tältä aamulta kuva kun neiti vähän taas leikki "vauvaa" ja äitin tissillä hiukan tuli käytyä .) äiti kun ei pistä edelleenkään pahakseen vaikka kaikki lapset olisivat vielä tissillä! :)
Viikko on taas nopeasti mennyt ja viikonlopun työt alkamassa.... Viime perjantaina käytiin moikkaamassa Oivaa (FIN MVA Lisbethin Listen To Me) ja Hellää (Bulldales Cream Caramel) salossa ja pariskunnalla edelleen kaikki oikein hyvin, kiitos Tiina ja Petri sekä lapset mukavasta päivästä!!
Keskiviikkona kävin kyläilemässä vuorostaan Aatun (Lisbethin Lucky Star) ja Iineksen (Lisbethin Sweet Baby) luona ja sielläkin kaikki hyvin :) Kiitos Kirsi iltateestä .)






1 kommentti:

Rea kirjoitti...

Suloisilta pennut näyttävät ja Ladyllä on tosi hyvin palautuneet nuo tissit ;) ylemmässä tekstissä kissalla oli kyll kadehdittavan hieno peti!!