torstai 2. joulukuuta 2010

Jussipaitoja ja muita meidän kuulumisia :)

Talvi tuli oikein tosi kovilla pakkasilla ja täytyy myöntää että jopa minä jouduin ostamaan parit koirien takit :) isot kyllä ovat pärjänneet hyvin ulkoilut ilman takkeja mutta nuo meidän pikkuiset.... kun rupesi mittari heilumaan -20 astetta oli pakko käydä Kaisalta (kenguruntassu) ostamassa Manulle ja Mimmille jussipaidat ettei vauvojen masut palellu :) Mimmi ja Manu kyllä oisivat varmasti omasta mielestään pärjänneet ilmankin mutta itseäni rupesi hirvittämään kun ovat aina puoliksi hangessa ja pakkanen huimissa lukemissa että kuinka paljon vauvojen paljaat masut paleltuvat joten nyt on makeet paidat ja lisäksi käytiin vielä koirapäiväkodista (nassu & tassu) hakemassa hurtan manttelit joten nyt tarkenee!!
Tässä vielä kuva Mimmistä töissä paitansa kanssa :)

Uusia petejä ja leluja on jälleen tullut ostettua..... :) tämä kroko onkin ehdoton Mimmin ja Mintun suosikki!






Kun Mimmi krokon jättää nappaa Minttu sen äkkiä omalle sohvalleen :) Mintulle ostin myös muutama viikko sitten Back on Track pedin jotta neidin takapää pysyisi toivottavasti talven kunnossa. Minttu ei ensin käyttänyt koko petiä ollenkaan mutta YES äkkiä neiti hokasi että tämähän onkin mukava ja nyt peti on kovassa käytössä! :)




Tässä äiti ja tytär, aina ahtaudutaan samaan petiin vaikka petejä on varmasti yli kymmenen ympäri kämppää :) mutta mikäs mukavampaa Mimmille kuin nukkua oman äitin kainalossa ja Lady myöskin tykkää!





Manu kävi myös moikkaamassa meitä ja kyllä vaan leikkien jälkeen oli edelleen pojankin mielestä ihanaa hilautua äiti Ladyn kainaloon nukkumaan ! on ne niin suloisia!






Kunnes äiti päätti että ruvetaan taas vähän leikkimään!







1 kommentti:

Muponmami kirjoitti...

Manullahan on paita kuin papalla konsanaan! Missäköhän Paukun jussipaita vain on???? Täytyypä kaivaa tuota "syntiarkkua" josko löytyisi... ; )Hienot on vetimet kakruilla!