keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Viikonloppu helsingin messarissa

Viikonloppu vierähti tutuissa jokavuotisissa merkeissä Helsingin messarissa, tällä kertaa tein päätöksen että menen ilman koiria messariin ja oikein katsomaan kaikki bullmastiffit jotka kehässä ovat, eli yhtään koiraa ilmoittanut näytelmiin tällä kertaa :) Matkaan mukaan ja ihanaa hotellielämää viettämään lähtivät tällä kertaa kanssani Tiina ja 4 kuukauden ikäiset kakrut Mimmi & Manu ja kyllä olikin kelpo seuralaiset .) Pennut käyttäytyivät erittäin hienosti eivätkä olleet moksiskaan mistää hesan elämästä tai hisseistä hotellissa ym. vaan mentiin kuin vanhat tekijät! Myöskin huoneemme säilyi ihan samanlaisena kuin olimme sinne menneetkin eli ipanat eivät tuhoja tehneet vaan nauttivat täysin olostaan ja tietysti ihmisiltä saadusta huomiosta :) yllä kuvassa Mimmi täydessä touhussa herkkujen kanssa.
ja Manuhan hokasi heti että yes huonessahan on juuri bullmastiffille tehty ihana sohvatuoli johon hänkin ylettyi kiipeämään :):)

Tosiaan messarissa kisattiin lauantaina helsinki winner 2010 ja sunnuntaina voittaja 2010, ja eihän me sentään ihan koko viikonloppua ilman Lisbethin edustusta oltu paikalla vaan lauantaiseen winneriin oli Sari ilmoittanut meidän Sylvin (Lisbethin Sweet Pie) ja lupasin tietysti Sylvin esittää ja mahtavastihan tyttö esiintyi, häntä heilui ja meillä oli Sylvin kanssa oikein kivaa! Kaiken päälle Sylvi voitti hienosti erittäin hyvällä narttujen avoluokan!!!!! Onnittelut vielä Sari ja Sylvi, ei huonosti edustettu .) tuomarina tiukka Gerard O´Shea, ruotsi.


Tuliaisia tuli jälleen tietysti ostettua, vaikka mitä :) tässä jo kotona testissä Manulla ja Pacolla uusi peti jollainen kyllä nyt löytyy myös täältä meiltä :) kun halvalla sai niin piti ostaa!! .)Peti näyttää olevan myös Sirun mieleen :)
Kiitos aivan ihanasta reissusta erityisesti Tiina ja Manu ja tietysti isot kiitokset myös Auli, Jouko, Minna, Marko, Rea ja kaikki ihanat ihmiset!! Oli todella hauska viikonloppu!!! Isot onnittelut vielä Bullgrins bullmastiffeille sekä Satulle ja Svetlanalle sekä Natalialle hienosta menestyksestä!
Ei kommentteja: