tiistai 19. huhtikuuta 2011

Helsinki pentunäyttely 17.4.

Viimeisen kerran suuntasimme tämän katraan kanssa pentunäyttelyyn sunnuntaina helsinkiin kakrut kun siirtyvät seuraavaksi kisaamaan junioreihin, näin tämä aika menee.. Mukana ensimmäistä kertaa näyttelyssä "Nuuskis" Lisbethin Be My Super Truper ja voi miten komea poika on Nuuskiksesta kasvanut!!! Siskot Sera ja Mimmi lähtivät siis hesaan tapaamaan veljeään .) Yllä kuva Nuuskiksesta ja näyttelyn tuloksethan meni tällä kertaa niin että Nuuskis veti meidän porukasta palkinnon kotiin :):)!! Ollen 7-9 kk uros pentujen 1 ja KP eli kunniapalkinto sekä PU 2 = paras uros 2 !!!! Vielä isot onnittelut Nuuskis ja perhe! Ja viel'ä mainitaan että poika käyttäytyi kehässä ensimmäistä kertaa oikein upeasti!! Hieno poika!
Sera (Lisbethin Be My Funny Honey) esiintyi jälleen aivan yhtä upeasti ja iloisesti kun aina!! Hienoa Anu ja Sera on ilo katsella teitä kehässä! Seran tulos 7-9kk narttu pentu 4.
Sitten meidän Mimmi... (Lisbethin Be My Sugar Girl). seisoi kyllä kuin tikku jossain hienosti ym. mutta juokseminen meni kyllä ihan sitten takana juossutta Tula tyttöä kuikuillessa eli neitiä kiinnosti kaikki muu kun meikäläisen kuunteleminen juostessa........ Täytyy sanoa että meidän Mimmi on varmasti uppiniskaisin ja itseään täynnä olevin bullmastiffi neiti jota olen koskaan tavannut :):)!!!! mutta siitä huolimatta tietysti äitin nuppu .) Mimmin tulos tällä kertaa 7-9kk narttu pentujen 3. Nyt pidämme pienen tauon näytelmissä ja jatkamme kesän alussa sitten juniori luokassa harrastelemista . Kiitos Anu ja kiitos Nuuskiksen perhe oikein mukavasta päivästä!!

Ei kommentteja: