keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen meni ja vappua odotellessa :)

Pääsiäinen pyhineen meni ja kovinkin työn merkeissä... Väliajat vietin koirien kanssa pihahommia tehden ja metsässä käyden. Yllä pientä tuntumaa siitä miksi metsästä ei kauheasti ole kuvia :):) vauhti on aina niin hurja että hyvä kun saan jonkun osumaan kameraan :):) tällä kertaa Tahvo osui kuvaan .)

Tähän kuvaan on jopa osunut kummatkin lapsukaiset mutta eipä häävi kuva tämäkään...Sunnuntaina saimme ihanan vieraan kanssamme metsään eli Manun (Lisbethin Be My Elwis Junior) :)! Manu tuli moikkaamaan siskoaan ja äitiään ja tietysti "pikkuveikkaa" Tahvoa kuumuudesta huolimatta mentiin metsässä kovaa vauhtia, vähän kyllä oltiin ravassa .) Yllä kuvassa Manu 9 kuukautta

kolmikko vauhdissa.ja vielä yksi kuva Manusta, taisi olla ainut josta olin saanut kuvia niin että on paikallaan .)ja nämäkin kuvat vaan kännyllä räpsästy...

sitten vähän Ladyn ja lapsukaisten touhua, minä kun hoitelen harava hommia nauttivat koirat auringosta ja toisistaan.

Mintun suosikki hommia pihalla on ruohotuppojen kaivaminen ja ravistelu :) mikäs sen mukavampaa!Seppo tykkää olla pihan vahti ja pitää kyllä tarkasti vahtia mitä tontin ulkopuolella tapahtuu kun äippä haravoi! Äitin äijä! :)

sähköpostiin oli myös saapunut pääsiäisenä kuvia Serasta (Lisbethin Be My Funny Honey) ja Elsasta (Bulldales Emily) ja näyttää olleen aika samat kuviot heillä kun meillä eli metsäillään ja nautitaan kauniista ilmasta!! :) yllä kuvassa meidän Sera ja ikää nyt 9 kuukautta. Komea on likka!Elsa nauttii kepistä :)

ja vielä pose Serasta, kiitos Anu kuvista!!!Ei kommentteja: