tiistai 6. syyskuuta 2011

Seijan luona kyläilemässä :)

Teimme kakrujen Mimmin ja Tahvon kanssa viimeviikolla kyläilyn Seijan luokse :) Seijan luona viihtyy aina vaan vuodesta toiseen yhtä hyvin ja kyllä oli kakrukoirillakin hauskaa uudella pihalla touhatessa ja tietysti samalla kakrut pääsivät näytille Seijalle! Seija on ensimmäisen bullmastiffini Lisbethin (s.94) kasvattaja (Seibulls). Seijaa saan kiittää koko minun bullmastiffi maailman alkamistani sekä myös kasvatukseni perustaa bullmastiffien kanssa jota olen jatkanut eteenpäin aikoinaan Seijan koirista, on aivan mahtavaa että Seija edelleen seuraa minun kasvatustani ja koirieni menoa sukupolvesta toiseen sekä on aina myös tukena ja turvanani vanhempana kasvattajana ja ystävänä:) Iso kiitos Seija kaikista näistä vuosista ja nyt pidetään peukkuja että ensikesän unelma toteutuu .)!!

pöhelöt Tahvo ja Mimmi :)Mimmi löysi Seijan pihalta paljon aarteita ja minä & Seija kiikuttelimme niitä hienoja aarteita jemmaan tuohon aidan taakse..... Mimmiä tietysti hieman otti aarteiden jemmaaminen päähän :)

Tahvo kävi kaikki mahdolliset puskatkin läpi (Seijan kukka parat), kyllä on sitten ihanaa kun saa tutkia uusia hajuja koko pihan täydeltä!Sitten pojasta yksi pose eli Youphoria Frederico by Ferdhu "Tahvo" 10 kk.

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

ompa tahvo "miehistynyt" erkkarin jälkeen, ja pää näyttää levinneen kovasti !