keskiviikko 14. syyskuuta 2011

WHAT a DAY!!!! :) Raisio Show 11.9.2011 Lisbethin bullmastiffs breeders group BISS 4!

Mahtava näyttelypäivä Sunnuntaina :) Yllä Lisbethin kasvattaja ryhmä ROP kasvattaja & BISS 4 !!Tuomarit Waldemar Mrowiec, Puola & Annette Bystrup, Tanska. Ryhmäni koirat FI CH Lisbethin Sweet Baron "Kauko". FI CH Lisbethin Sweet Sugar "Lady". Lisbethin Be My Elwis Junior "Manu" 13kk. Lisbethin Be My Funny Honey "Sera" 13 kk.Sitten muihin tuloksiin :) Tässä juoksee Manu 13kk (Lisbethin Be My Elwis Junior) ja Manun tulos oli aivan mahtava Junior Excellent 1 CQ (SA) best male (paras uros) 3 and RESS-CC (vara-SERTI). Iso kiitos Realle handling avusta!!!! Manu esiintyi mahtavasti!

Ja vielä tuore posekuva Manusta kera ruusukkeen :)Sitten Tahvo 10 kk (Youphoria Frederico by Ferdhu) ja Tahvo Junior Very good (erittäin hyvä). Tahvo esiintyi myös aivan loistavasti ja meillä oli kivaa kehässä :)

Posekuva TahvostaSiirrytään Champion koiriin .) Eli meidän Kauko (FICH Lisbethin Sweet Baron) ja Kaukon hieno tulos Champion class excellent 1 CQ (SA) best male (paras uros) 2.

ja tietysti Kaukosta myös pose!! Paras uros luokkaan ei muita uroksia tosiaan päässytkään kun meidän Kauko ja Manu sekä Lisbethin Be My pentueen isukki Remu (Bulldales Elwis) joka mahtavasti BOB (Rotunsa paras) sekä pojasta tuli suomen muotovalio!! isot onnittelut vielä isukki koiralle ja Tiinalle!!!Siirrytään tyttöihin ja tässä esiintyy meidän Sera 13kk (Lisbethin Be My Funny Honey). Ja Seran hieno tulos Junior class Excellent 3. Kaunis tyttö :)

Seran pose. Iso kiitos Realle vielä myös Seran esittämisestä!!!! ihanaa kun on hellä ja hyvä kätinen handleri auttamassa kun omat kädet eivät riitä kaikkiin koiruleihin samaan aikaan .)Juniori luokassa kirmattiin myös Shakin 13kk (Lisbethin Be My Honkey Tonkey) kanssa ja tyttö rusetilla olevista korvistaan ......... huolimatta Junior excellent 4 !!

Sitten vielä juostaan Shakin kanssa, tyttö on kyllä synnynnäinen showkoira!!! Nauttii täysinrinnoin kaikesta!! Ihana :)Meidän Elsa (Bulldales Emily) oli oikein pirteällä tuulella koko näyttelypäivän, aivan mahtavaa koska tyttö ei aina ihan dikkaa näitä touhuja... mutta nyt sattui Elsalla olemaan juuri SE päivä kun hän halusi kaiken huomion itselleen :):) Elsan loistava tulos Open class excellent 1 CQ(SA) and best female (paras narttu) 4. Iso kiitos myös Elsan esittämisestä Realle!!!!!!

Tässä vielä pose Elsasta kehässä.Äitin champion mammakoira:) Lady (FI CH Lisbethin Sweet Sugar) mahtavan tuloksen teki hieman roikkuvista tisseistä (kenellä ei olisi 11 pennun imettämisen jälkeen :)) huolimatta Lady eli veti valioluokan voiton itselleen sekä ollen nuorempien ja timmimpien joukossa paras narttu 3!! Eli Champion class excellent 1 CQ(SA) and best female 3.

ja Ladyn pose :)

Aivan mahtavan isot kiitokset kaikille kasvattieni perheille sekä Realle ja Bulldales porukoille mahtavasta päivästä!!!!! Loistava ilma, koirilla ja ihmisillä oli hauskaa ja vielä BISS 4 sijoitus isossa kehässä, en voi enempää päivältä halutakaan :) kerrassaan loistava päivä! Kiitos teille, ilman teitä tämäkin päivä olisi jäänyt kokematta .)
Kuvat Virve Porema & Jarkko Laine sekä Biss kuva Päivi Rantanen, iso kiitos kuvista!!!

p.s myönnän että ehkä jäämme ryhmiin odottelemaan vielä toistekin kasvarin kanssa! :) yritän kasvattaa itselleni kunnianhimoa ja odottamisen malttia enemmän =)1 kommentti:

Rea kirjoitti...

Kiitoksia sinulle ja teille kaikille mukavasta päivästä ja onnea vielä huipputuloksista, kannattaa sinne ryhmiin näköjään välillä jäädäkin :D Esitän mielelläni toistekin ihastuttavia koiruuksia esittää <3