tiistai 4. syyskuuta 2012

Tampere Show 1.9.2012

 Starttasimme Anun kanssa lauantaina auton nokan kohti Tampereen näyttelyä, mukana meillä oli nuorukaiset Manu ja Shaki. Hienosti sujui päivä, ei tullut vettä ja koirilla oli kivaa ja tulokset loistavat :) Yllä kuvass minä ja Manu (JW-11 Lisbethin Be My Elwis Junior) harrastelemassa. Manun tulos AVO ERINOMAINEN 1 & SA & PARAS UROS 4 !!Hienoa Maukka, kultainen nallekarhu :)
 Tässä vielä kuva Maukasta oikein mukavan ja tarkan tuomari setän tarkastelussa :)
 Sitten ihana nuori neitimme Shaki (Lisbethin Be My Honkey Tonkey). Shaki loistavasti AVO ERINOMAINEN 2 & SA & PARAS NARTTU 3! Iloisempaa neitiä saa hakea, vaikka tyttö ei ole kehässä aikaansa turhaan kulutellut saatika harjoitellut näitä touhuja on Shaki aivan ihanan iloinen esitettävä!!
Tässä kauniista neidistä etuposekuva, valitettavasti neidin teippaamattomat korvat hieman häiritsevät neidin upean pään ilmettä.... .)

Kiitos Anu jälleen kivasta päivästä, kiitos myös Realle ja Sarille ja kaikille muille mukana olleille mukavasta päivästä tampereella! Erityis onnittelut vielä VSp nartulle Diisalle sekä Anjalle ja Diisan kotiväelle! Loistava luonteinen tyttö!!!! Myös onnittelut vielä ROP bullmastiffille Urholle ja omistajalle Iidalle! Oli loistavaa nähdä meidän Tahvon sukulaispoika, .)

Ei kommentteja: