maanantai 13. heinäkuuta 2009

Karjaan näyttely 12.7.2009

Lähdimme reilu kuukauden näyttely tauon jälkeen eilen sunnuntaina kohti karjaan näyttelyä, kokoonpanona tällä kertaa ihmisistä minä, Kalle, Johanna ja Anu ja Anun ystävä Jenni, koissuleita oli tällä kertaa mukana Kauko,Seppo, Lady ja Elsa :) Hienostihan reissu meni tälläkin kertaa, ilma oli mitä mainioin ja myöskin kehät olivat mukavan kokoisia, ainut purnaaminen minulta että kehien laidalla olisi hieman tilaa voinut olla enemmän.....) ja sitten myöskin koiruudet pärjäsivät oikein hyvin .) ja sitten tuloksiin ja kuviin :) Tuomarina ruotsista Bo Skalin ja bullmastiffeja ilmoitettu 15.
Kaukon kanssa olin junnu uroksissa ja Kauko Mahtavasti JUN ERI 2 PU 2 VA-SERTI. yllä ja alla muutamat kuvat Kaukosta kehässä.
Kauko pojan kanssa tässä kuvassa juostaan junnu urosten luokassa, valitettavasti kuvan muokkaamiseni epäonnistui joten olemme kuvassa oikealla hyttysen kokoisina :)

Seppo nuorten luokan poikia :) ja tulos NUO ERI 1 PU 3 !


Tässä vielä juostaan pojan kanssa :) uroksista sai vain 3 erin, ja meitin poikia niistä oli 2 :)



Sitten jatketaan tytöissä :) tässä esiinnytään Ladyn kanssa ja meitin junnu tyttö vetäisi komeasti koko potin kotiin eli JUN ERI 1 PN 1 SERTI ja ROP !!!!!




Tässä ollaan taaimmaisena junnu narttu luokassa odottelemassa Ladyn kanssa.





Ja tässä sitten ollaankin jo parasnarttu luokassa 1 kohdalla :):) vieressä Viivi valio narttunsa Oilin kanssa, onnittelut myös heille pn 2 sijasta!






Sitten mentiin Elsan kanssa nuorten luokkaan ja olin niin iloinen että Elsan juoksu on taas tällä kertaa ohi ja Elsa esiintyi taas kuin unelma, enään ei ollut pelle hermannista tietoakaan :)!!!!!! Elsan kanssa meillä meni myös aivan mahtavasti! Elsa NUO ERI 1 PN 3 VA-SERTI !!!!!!
Nartuista ei myöskään saanut kuin 4 Erin ja niistä kaksi meitin Elsa ja Lady :)







Tässä vielä yksi juoksu kuva Elsasta. Katotaan saadaanko vielä kuvia tytöstä palkintojen kera .) vinkki vinkki Anuuuuu :):)








Sitten päivän VSP ja ROP bullmarit :) Vasemmalla VSP uros Patton, onnittelut heille myös! Oikealla sitten ollaankin minä ja ROP Lady :)









Sitten kotona otettu kuva Ladysta ja Miisasta ja palkinnoista .) Meillä varmasti aina palkinnot ovat tärkeimpiä omalle pikku neidillemme Miisalle, niitä on mukava järjestellä hyllyille ja ne ovat kuulemma niiiin kauniita, Miisa oli eilen taas aivan tuohduksissa kun Sepolla ei ollut palkintoja koska kyllähän Seppokin voitti oman luokkansa ja oli PU 3 niin siitä pitäisi neidin mielestä palkita paremmin :):)!
Sitten onkin kiitoksien vuoro! Isot kiitokset Oravan Tiinalle tauko paikasta ja esitys avusta!!! Kiitokset jälleen koirieni perheille hienosta päivästä! myöskin isot onnittelut Elsa ja Anu ja isot onnittelut Johanna ja Kauko!!!! Ja unohtamatta rakasta avopuolisoani Kallea, olet korvaamaton :)
koiruleille myös täydet kympit jälleen aivan mahtavasta käytöksestä!!!!!
Kuvat: Anu ja Jenni, iso kiitos kuvista!
Ensi viikonlopuksi matkustammekin kyläilemään Ouluun Kainon perheen luokse ja mahtavaa nähdä teidät kaikki pitkästä aikaa!











1 kommentti:

Rea kirjoitti...

Isot onittelut vielä teidän porukalle. Hieno päivä!!!