sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Täällä ollaan :) anteeksi pitkäksi venähtänyt blogin päivitys väli! On ollut hellettä, ystäviä ja matkailua :)

Täällä tosiaan ollaan ja nyt taas pyrin päivittelemään useammin blogia .) Ystäväni Heli Raglitius (Bullcastles bullmarit) oli viime viikolla lapsineen Lotan, Leevin ja Eetun kanssa meillä viettämässä lomaa ja tuli lasten kanssa helteellä oltua Zoolandiassa ja muumimaailmassa ja niin kuin kuvista näette kotona ollessa lapset viettivät mielellään aikaa uimaaltaassa :) Oli ihana nähdä teitä Heli ja lapset, nähdään taas pian .)!
Tässä kummityttöni Lotta omassa altaassaan ja tietysti Mintun piti myös vähän tutkailla saiskos hän myös vähän koittaa allasta :)

Veteraanimme Allu nautti auringosta ja lapsista tuttuun arvokkaaseen tapaansa eli lököillen ja tarkkaillen terassilla .


Miisa on tainnut hypähtää väärään altaasen..... :) Mutta sujuu Mintun kanssa suukottelu näin matalammalta paremmin!



Lady myös tässä seurailee ja varmasti miettii samalla että hei eks mä Miisa mahtuisi sun kaa siihen!




Ja tietysti Seppo perässä :) Lotan allas oli niin sopivan alhaalla ja siellä oli niiiiiin ihania pieniä pehmeitä pallojakin! Lotta itse näyttää kuvaus hetkellä ottavan välillä vähän maito ryyppyä taustalla, jaksaa taas paremmin!





Meitin Kauko poitsu tuli myös perheineen moikkaamaan Heliä, harmi vaan kun oli niiiiin kuuma että enpä raskinut paljon herraa seisottamaan että oltaisiin saatu muitakin kuvia kuin tällaisia :) Varjossa on pienen pojan hyvä olla!






Tällä viikolla matkustimme Kallen, Miisan ja Miisan ystävän Tinjan kanssa ruotsiin eläintarhaan katsomaan ihania kaiken karvaisia otuksia! Reissu meni oikein hyvin, palasimme väsyneinä mutta tyytyväisinä kotiin! Kaikki 6 koiraamme olivat myös pärjänneet muutaman päivän hienosti ilman meitä kiitos siitä jälleen Jukalle! Kiitokset myös Saskan ja Lissun hoidosta Mikon perheelle ja Jounille ja Emmille!
Kuvassa hieman kirahveja :) ehkä saamme eläimistä vielä hieman parempia kuvia tänne blogiin kuhan keretään Kallenkin kamera tyhjentämään :)
Itse olemme nyt olleet näyttely tauolla mutta Otto (Lisbethin Im Little Baron) poikamme kävi meitä edustamassa hämeenlinnassa tuloksin AVO EH 1. Ei huonosti Otto ja Ellu, hienoa!







Ei kommentteja: